Grill

Grilltid er den bedste tid på året synes vi her hos Rosenbeck. Vi har så mange fantastiske udskæringer der er meget velegnet til grill. Der er både noget til den dag hvor det skal gå rimelig stærk at lave et måltid men bestemt også noget til de dage hvor du har lyst til slow grill.

Vi har både okse og svinekød til grillen, Dog vil vi fremhæve vores helt specielle udskæringer af vores frilandsgrise, grisen kan bare noget når vi snakker grill, det bliver både saftigt, mørt og meget velsmagende.

Hvad hører mere til grill, selvfølgelig pølser. Vi tilbyder en flere forskellige slags allesammen lavet med samme gode ingrediens nemlig kød, krydderier og en passende mængde fedt. Vores pølser indeholder ingen mel eller andre fyldstoffer.

Entrecote

Entrecote

132,00kr.258,00kr.

Flæsk i skiver

34,00kr.66,00kr.
hamburgerbøf

Hakkebøf

35,00kr.70,00kr.

Nakkefilet

120,00kr.240,00kr.
Nakkekoteletter

Nakkekoteletter

36,00kr.70,00kr.

Nakkesteg med svær

115,00kr.275,00kr.
bov_steaks

Okse bov steaks

62,00kr.124,00kr.

Porchetta

190,00kr.495,00kr.
Ribbensteg

Ribbensteg

95,00kr.235,00kr.
Ribeye_steaks

Ribeye Steaks

132,00kr.264,00kr.
Roastbeef

Roastbeef

115,00kr.225,00kr.

God dyrevelfærd fra start til slut

Når du køber Grilludskæringer fra Rosenbeck Frilandskød, kan du være sikker på, at dyrene, du køber, har haft et godt og behageligt liv. Vi har nemlig altid et stort fokus på dyrevelfærd og på at skabe de perfekte rammer for et naturligt liv.

For vores grise betyder det bl.a., at de får lov at gå udenfor på marken hele året rundt, hvor de har mulighed for at leve et rigtigt griseliv med snuden i jorden, mudderbad og alt det andet, som grise kan lide at bruge tiden på.

Her har grisene også mulighed for at gå ind i deres hytter, hvis vejret bliver træls, og de har brug for en lur i tørvejr. Grisene får hver dag en nærende kost af fuldfoder, som et frit for GMO. De får også grovfoder, så kosten bliver så nærende som muligt. På den måde får grisene de bedste forudsætninger for at leve et sundt griseliv med alt det, de behøver.

Slagtes på lokalt slagteri

Når grisene er nået til enden af deres liv, bliver de slagtet på vores lokale slagtehus, som er placeret kun en kort køretur fra grisenes marker. Den korte køretur sikrer en stressfri overlevering til slagteriet, hvor medarbejderne på slagteriet ligeledes sørger for, at slagtningen kommer til at foregå på en rolig måde. På den måde vil grisene opleve så lidt ubehag som muligt, når de slagtes.

Viser 1–40 af 54 resultater