Vi er leverandører til

Anmeldelser fra Facebook

Anne Zimmer – 5 Stjerner på facebook
Lækkert lækkert kød, super venlig og kompetent betjening. Kan kun anbefales!
PS: Fantastisk lammekød 👍🏼
Nete Kaasen – 5 stjerner på facebook
“Jeg har bestilt kød hos Rosenbeck Frilandskød en gang – og det bliver ikke den sidste. Kødet blev leveret med posten i en solid flamingokasse med masser af is (Der i øvrigt stadig var is og ikke vand 🙂 ) Kødet var fint koldt. Jeg var meget positiv over emballeringen. Praktisk vakuumpakket og ingen irriterende plastbakke, der giver ekstra affald – og supernemt bare at komme i fryseren.
Kødet var fantastisk – særligt pølserne, der uden tvivl er de bedste vi har smagt – og vi kommer endda fra kålpølsens højborg: Haderslev :-)Kan kun varmt anbefale at købe kød hos Rosenbeck.”
Dorete Petersen – 5 stjerner på facebook

Fantastisk kød, super betjening, hurtig og præcis levering. Kan varmt anbefales……

Charlotte Odense.- 5 stjerner på facebook

Jeg bestilte en lille mixkasse og aldrig har jeg smagt så dejligt kød. Det var utroligt mørt og smagte fantastisk. Og at vide hvor godt jeres dyr har haft det gør det endnu bedre. Det var pakket fint og lige til at putte i fryseren. Jeg har netop bestilt endnu en pakke og vil handle hos jer fremover.

Kurt Barkmann Aalborg – 5 stjerne på facebook

Deres entrecote er så mør den smelter på tungen, og sikke smag:-)..Kurt Barkmann Aalborg

“Jeg har fået kød fra jer 2 gange, og jeg er yderst tilfreds med kødet. Det er mørt og dejligt friskt. Det er simpelthen så lækkert, og det er pengene værd. Vi påtænker at fortsætte som kunder hos jer. Det er dejligt at vide, at man spiser sundt kød, og det vigtigste for os er at dyrene har levet et frit og godt liv, så længe det varede.
Venlig hilsen Susanne Vagner”
“Jeg har nu ad 2 omgange handlet hos jer med stor fornøjelse,kødet er klart det bedste jeg nogensinde har fået og til priser der er til at forstå. Alle
mine kødprodukter bliver fremover handlet hos jer! Sender budskabet ud til alle jeg kender,og alle har meldt tilbage med samme positive oplevelse!!
Mvh Tom Kristensen”