Oksesmåkød
Når det er tid til gryderetter som eksempelvis gullasch eller lignende, er det vigtigt med små stykker oksekød, som er både smagfulde og friske, og som ikke kræver mange timer over komfuret for at blive mørt. Oksesmåkød er det bærende element i mange gryderetter, og du bør derfor gå efter den bedste kvalitet, da det vil løfte din ret til et helt nyt niveau.
Du kan købe frilands oksesmåkød hos Rosenbeck Frilandskød, hvis du gerne vil lave en gryderet, som smager udover det sædvanelige. Vores oksesmåkød skæres nemlig fra det bedste lårkød, der kommer fra ungdyr, som har krogmodnet i minimum 14 dage efter slagtning for at sikre den bedste smag.
Derved er du garanteret noget oksesmåkød, som ikke bare er fyldt med god smag, men som også bliver mørt uden lange simretider. Du kan derfor lave eksempelvis en smagfuld gullasch, hvor de lækre kødstykker vil smelte i din mund og få dine gæster til at bede om mere.
Oksesmåkød fra glade køer
Når du køber oksesmåkød fra Rosenbeck Frilandskød, får du ikke bare noget godt kød og en unik smagsoplevelse – du er også med til at støtte en god behandling af de dyr, du køber. Hos Rosenbeck går vi nemlig meget op i at skabe de bedste rammer for vores køer, så de kan leve et godt og naturligt liv.
God dyrevelfærd er en helt central del af vores måde at producere kød på, og du skal derfor vælge oksesmåkød fra Rosenbeck, hvis du lige som os går op i god dyrevelfærd og mener, at dyr skal have et så godt liv som muligt, inden de bliver slagtet.
For os betyder god dyrevelfærd bl.a., at vi skaber nogle naturlige rammer for køerne at leve i. Vores køer går således ude på marken hele året rundt, hvor de frit kan gøre som de vil og leve det gode liv. Her kan de spise sig mætte i frisk græs om sommeren, mens de om vinteren også har græs på menuen, der dog bliver suppleret med fuldfoder for at give køerne den næring, de har behov for.
God dyrevelfærd betyder også, at vi skaber gode rammer om dyrenes sidste rejse, hvor de bliver fragtet i et roligt tempo til det lokale slagteri, som ligger kun 30 minutters kørsel fra køernes marker. Her sørger professionelle slagtere for at slagte dyrene på traditionel vis i rolige omgivelser, så køerne ikke oplever stres eller lider unødvendig overlast.
Viser et enkelt resultat