Hakket frilandssvinekød
Når det er tid til at lave frikadeller eller karbonader, er det vigtig at bruge hakket svinekød i høj kvalitet, da det i den grad har betydning for smagen af f.eks. en frikadelle. Derfor bør du vælge hakket frilandssvinekød fra Rosenbeck, næste gang du skal lave en frikadelle, da vores hakket svinekød kommer med en helt uovertruffen smag fyldt med saft og kraft.
Den gode og kraftfulde smag i vores hakket frilandssvinekød sikrer vi ved at vente så længe som muligt med at hakke kødet. Når du køber hakket svinekød fra supermarkedets køledisk, har det typisk ligget i sin hakkede form i flere dage, hvorfor den gode smag ofte er forringet betragteligt, inden det når hjem i dit køleskab.
Men hos Rosenbeck kan du købe hakke svinekød, som først bliver hakket i sidste øjeblik, inden kødet forlader vores gårdbutik. På den måde får du hakket svinekød, som er så frisk som muligt, da det er hakket kort tid inden, det når frem til din dør og dit køleskab.
Vi pakker desuden vores kød i vakuum, som er med til at holde på den gode smag, mens kødet tranporteres til din hoveddør. Hakket svinekød fra supermarkederne er gaspakket, hvilket er godt for kødets holdbarhed men skidt for kødets smag.
Vores hakket frilandssvinekød er desuden kun hakket af det bedste bov- og skinkekød, som har modnet i en uge, hvilket yderligere er med til at give en unik og kraftfuld smag til eksempelvis dine frikadeller eller karbonader.
Glade grise giver gode og smagfulde frikadeller
Vores grises levevis er endnu en ting, som giver god smag til vores kød. Vores grise lever nemlig et naturligt liv på marken, hvor de kan hygge sig året rundt og gøre alle de ting, som grise elsker at gøre. Grisene får en god diæt bestående af GMO-fri fuldfoder og grovfoder, mens de også har mulighed for at søge ly fra vejret i deres egne hytter, hvis de får lyst.
Det naturlige liv god smag til kødet, men for os hos Rosenbeck er det også tilfredsstillelse i sig selv at se vores grise være glade i naturlige omgivelser. Vi går nemlig meget op i dyrevelfærd, hvorfor vi går langt for at sikre vores grise et så godt og naturligt liv som muligt inden slagtning.
Du skal derfor vælge hakket frilandssvinekød fra Rosenbeck, hvis du også går op i dyrevelfærd, mens du på samme tid gerne vil have noget kød i allerhøjeste kvalitet.
Viser alle 3 resultater