Oksesteg fra frilandsokse

En oksesteg er et helt specielt stykke kød, som er det perfekte valg for alle kødelskere, når en speciel begivenhed som eksempelvis en fødselsdag eller en bryllupsdag skal fejres. Eller hvis du gerne vil tilberede et måltid for dig selv og din familie i hverdagen, som er lidt udover det sædvanelige, er en oksesteg som eksempelvis en culottesteg også det helt rigtige valg.

Hos Rosenbeck Frilandskød finder du et bredt udvalg af frilandsoksesteg til både hverdag og fest. Vi kan levere dit yndlingskød lige til din hoveddør, så du altid har nem og hurtig adgang til oksestege i allerhøjeste kvalitet – lige meget om det er dig selv eller dine gæster, du vil forkæle.

Kød fra en frilandsokse hos Rosenbeck giver en helt speciel smag, som du ikke finder i kød fra køer i traditionelle opdræt. På samme tid gør vi en dyd ud af at forarbejde vores kød på den helt rigtige måde, så det får de bedste betingelser for at udvikle en unik og kraftfuld smag.

Det betyder bl.a., at vores oksekød bliver krogmodnet i minimum 14 dage efter slagtning, hvilket er med til at sikre, at du altid får en mør og saftig oksesteg, når du bestiller eksempelvis en cuvettesteg fra Rosenbeck Frilandskød.

cote de boeuf

Cote de boeuf

295,00DKK
Culottesteg

Culottesteg

340,00DKK
Cuvettesteg

Cuvettesteg

138,00DKK
Flanksteak

Flanksteak

95,00DKK
Marineret flanksteak

Okse bov med ben

125,00DKK
bov_steaks

Okse bov steaks

62,00DKK124,00DKK
Hel oksemørbrad

Oksemørbrad hel

725,00DKK
Oksetalg

Oksetalg

60,00DKK
Roastbeef

Roastbeef

115,00DKK225,00DKK
Short_ribs

Short Ribs

110,00DKK220,00DKK
Oksefilet

Tyndstegsfilet

270,00DKK

Glade køer er lige med godt og smagfuldt oksestege

Hos Rosenbeck gør vi meget ud af at give vores køer det bedst mulige liv, inden de skal sælges som bl.a. oksestege. Vi har med andre ord stort fokus på god dyrevelfærd, da glade køer, der har haft det godt, også giver en bedre smagsoplevelse i det endelige produkt.

For os betyder god dyrevelfærd bl.a., at vores køer går ude på marken hele året rundt, hvor de kan leve så naturligt som muligt og gøre de ting, som køer godt kan lide at gøre. Om sommeren kan køerne selv finde alt det friske græs, de kan spise, mens de om vinteren også får græs i lange baner, som bliver suppleret med fuldfoder for at sikre sunde og glade køer.

Når det er blevet tid til slagtning, gør vi også, hvad vi kan for at sikre en rolig overgang. Derfor bliver vores køer slagtet på det lokale slagteri, som ligger kun 30 minutters kørsels fra vores gård. På den måde kan køerne fragtes i et roligt og stressfrit miljø, mens de professionelle slagtere på slagteriet også slagter dyrene på rolig og traditionel vis.

Viser alle 13 resultater