Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Bestilling

Når du bestiller en Mix kasse kan du frit tilføje varer til kassen. Når du bestiller din kødkasse skal du angive hvor du vil have kassen placeret f.eks. i garagen eller foran din hoveddør. Vi vil også meget gerne at du oplyser dit mobilnummer i tilfælde af at buddet ikke har mulighed for at komme af med kassen. Leveringen er en flexlevering, hvilket betyder at kassen bliver sat der hvor du har anvist eller der hvor buddet finder det mest forsvarligt.

Levering

Hvis du bestiller inden tirsdag kl. 20.00, leverer vi din kødkasse i samme uge om fredagen.
Vi leverer lige til døren i hele Danmark, undtagen ikke brofaste øer. Ved køb for under kr. 900,- opkræves et fragtgebyr på kr. 99,-  ellers leveres der fragtfrit.

Kølig transport

Vi garanterer nedkølet transport. Kødet leveres lige til døren mellem kl. 07.00 – 18.00. af Xpressen. Er du ikke hjemme, når leveringen sker, følger vi dine leveringsanvisninger (eks. stilles foran hoveddøren). Kødet er pakket med is i en flamingokasse og kan holde sig køligt i optil 30 timer.

Ferske varer

Vi leverer fersk kød. På den måde sikres du et frisk stykke frilandskød. Kødet er vakuumpakket og klar til brug eller kan lægges i fryseren. Dog kan der være produkter som Fjerkræ, Lam eller andre specielle udskæring der leveres frossen.

Fortrydelsesret

Den normale 14-dages fortrydelsesret er ikke gældende ved køb af letfordærvelige madvarer.

Betjening

Ønsker man råd og vejledning, kan slagteren træffes på tlf. 98 84 34 72 eller på [email protected]