Frilandskylling

Hvis du gerne vil prøve en kylling, som smager lidt udover det sædvanelige, skal du købe en frilandskylling fra Rosenbeck Frilandskød. Vi har specialiseret os i at skabe de bedste betingelser for gode og lækre kyllinger, og vi gør en dyd ud af at skabe et produkt, som smager af mere end traditionelle kyllinger.

Kyllinger fra Rosenbeck er af racen Fransk Skovkylling, som er en race, der giver en anden kødoplevelse, end den du er vant til. Fransk Skovkylling er typisk brugt inden for økologisk opdræt, hvorfor den passer godt ind i vores besætning. Men det er også en race, som vokser lidt langsommere end konventionelle kyllinger, hvilket givet noget anderledes kød med en meget bedre smag.

Derfor går vores kyllinger på friland indtil de er hele 80 dage gamle, hvorfor kødet har haft tid til at udvikle sin smag, og så kyllingens lår, vinger og bryster er blevet store og kødfulde. Når du bestiller en kylling fra Rosenbeck, får du altså en stor en af slagsen, som kommer med masser af kød i høj kvalitet, og som vil have en smag, der er et niveau over de fleste andre kyllinger.

Frilandskylling

Fransk skovkylling

162,00DKK195,00DKK

Mangler du en smagfuld kylling til middagen?

Den gode smag gør en Fransk Skovkylling fra Rosenbeck til det perfekte valg for dig, som gerne vil servere en kylling, der smager helt specielt. Du kan imponere dine gæster med en kylling i verdensklasse, hvor saften og mørheden vil få dine gæste til at spørge dig om, hvad hemmeligheden er bag.

Den gode smag kan du især bringer frem ved en langtidsstegning ved en lavere varme, end du vil give normale kyllinger, hvor saft, kraft og mørhed herved bliver garanteret. Det er med andre ord den perfekte servering til dem, du holder af, og en frilandskylling fra Rosenbeck vil skabe et godt fundament for en god stemning og en hyggelig aften.

God dyrevelfærd giver glade kyllinger og god smag

God dyrevelfærd er helt centralt i vores filosofi hos Rosenbeck. Vi har et stort fokus på at give vores kyllinger et godt og naturligt liv, hvor de kan leve som de vil, indtil det er tid til slagtning. Du skal derfor ikke bare vælger vores kyllinger, fordi de smager godt – du skal også vælge dem, hvis du går op i dyrevelfærd, og hvis du gerne vil støtte en producent, som gør en dyd af at behandle dyrene, som de fortjener.

For os giver det rigtig god mening, da kyllinger, der har haft et godt og naturligt liv, på samme tid giver en bedre smagsoplevelse, når de ender hos vores kunder. God dyrevelfærd og glade kyllinger er altså også lig med lækkert og smagfuldt kød, hvorfor vi med glæde ser på, når vores kyllinger løbe rundt i vores pilebeplantning og lever et godt kyllingeliv. I pilebeplantningen kan kyllingerne leve, som de er blevet skabt til, hvilket sikrer et roligt og stressfrit liv.

Lokal slagtning på traditionel vis

Når vores kyllinger skal slagtes, bliver de fragtet hen til det lokale slagtehus. Turen tager kun 30 minutter, og kyllinger kan derfor transporteres i et roligt tempo, som ikke er stressfuldt eller på nogen anden måde får dyrene til at lide overlast.

Kyllingerne bliver slagtet af professionelle slagtere på traditionel og ordentlig vis, hvor der er øje for dyrenes velbehag indtil slagtningen. På den måde får vores kyllinger så rolig en overgang som muligt fra levende kylling til et lækkert stykke kød.

Når vores kyllinger er blevet slagtet på slagteriet, sørger vi selv for at forberede dem til salg, så du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i orden, når du køber en frilandsand hos os.

Viser et enkelt resultat