Hakket frilandsoksekød

Hos Rosenbeck Frilandskød finder du altid hakket oksekød, som er friskt og lækkert. Vi gør nemlig alt hvad vi kan for at levere det bedste produkt, hvorfor selve hakningen af kødet er det sidste, der sker, inden vi sender kødet ud til dig som kunde.

Derfor får du en helt speciel smag i dit hakkede oksekød, da kødet er blevet hakket kun få timer, inden det når frem til dig. Kødet er derfor frisk og fyldt med smag, da det ikke har lagt i eksempelvis en køledisk i lang tid, inden det havner i dit køleskab.

Fordi kødet er så frisk, kan vi også sende det afsted i en vakuumemballage, som er med til at holde på smagen, mens kødet er på vej til dig. Det står i modsætning til andre pakkemetoder som eksempelvis gasindpakning, der typisk er valget for kød i supermarkederne, da gasindpakningen er med til at holde kødet frisk i længere tid, mens det dog også forringer kvaliteten af kødet.

Derudover hakker vi kun bov og lårkød af allerhøjeste kvalitet, hvilket også er med til at sikre et produkt, som er i en helt anden liga end det, du finder de fleste andre steder. Hakket frilandsoksekød fra Rosenbeck er derfor det perfekte valg for dig, som gerne vil servere eksempelvis nogle smagfulde hakkebøffer fyldt med saft og kraft for din familie og dine venner til en grillaften eller lignende.

Vi sætter stort fokus på dyrevelfærd

Hos Rosenbeck Frilandskød går vi meget op i dyrevelfærd. Det betyder bl.a., at køerne i vores hakkekød får lov til at gå ude hele året rundt, hvor de kan leve et naturligt liv med alt, hvad der hører til. Her kan køerne gå frit rundt og spise frisk græs hele dagen om sommeren, mens de om vinterens også bliver serveret græs, som bliver suppleret med fuldfoder. Vores køer har naturligvis også mulighed for at gå indenfor, når det er dårligt vejr.

God dyrevelfærd betyder også, at vi sikrer ordenlige forhold, når dyrene skal slagtes. Vores køer bliver slagtet på det lokale slagteri kun 30 minutters kørsel fra dyrenes marker, hvor slagtningen foregår i et roligt tempo på traditionel vis.

Når vores køer er blevet slagtet, forarbejder vi selv kødet for at sikre den allerbedste kvalitet. Det indebærer bl.a., at vores køer får lov at hænge 14 dage efter slagtning, hvilket modner kødet og giver det en helt fantastisk smag.

Viser alle 5 resultater