Frilandsænder

Når du besluttet dig for at servere en god andesteg for dig selv og dine gæster, er en frilandsand fra Rosenbeck et rigtig godt valg. Vores ænder en nemlig fyldt med kød og smag, hvilket gør dem til det oplagte valg, når du gerne vil give dine gæster en helt speciel smagsoplevelse.

Hos Rosenbeck går vi op i at skabe andekød udover det sædvanlige. Derfor har vi valgt at opdrætte racen Moulard på vores gård. Moulardænder er en krydsning af landænder og moskusænder, og Moulardænder kommer derfor med en helt speciel smag, som ikke findes i de traditionelle ænder som du har prøvet før.

Den gode og anderledes smag skyldes bl.a. Moulardændernes unikke fedtmarmorering, som giver smag til kødet, mens det også sørger for, at din andesteg ikke bliver tør efter mange timer i ovnen. Moulardænderne giver således gode forudsætninger for at lave den perfekte andesteg, mens vores fokus på at give dyrene et godt liv og det rigtige foder yderligere bidrager til ændernes gode smag.

Det gode frilands andeliv sikrer den gode smag

Hos Rosenbeck modtager vi ænderne på gården, når de er ca. to dage gamle. I deres unge alder har de brug for ekstra varme og omsorg, hvorfor vi holder dem indenfor i stalden i de næste 2-3 uger – kortere tid hvis det er varmt udenfor og længere tid hvis vejret er koldt.

Når ænderne er sikret en god start på livet, bliver de sluppet fri fra stalden, hvorfra de kan bevæge sig ud på marken. Her lever ænderne frit, hvorfor de har de allerbedste forudsætninger for at få et så naturligt andeliv som muligt.

Her kan ænderne løbe ubegrænset rundt og finde biller, larver og meget andet, som indgår som en naturlig del af deres kost. Det giver glade og naturlige ænder, og det er lig med en god og smagfuld andesteg for dig som kunde hos Rosenbeck.

Vores ænder får desuden også foder efter behov, så vi er sikre på, at ænderne vokser sig store og kødfulde, hvilket de har ca. 100 dage til, inden de bliver slagtet. 100 dage er lang tid for en and at vokse i, og det sikrer fuldvoksne ænder med masser af kød og masser af smag.

I modsætning har traditionelle industriænder kun ca. 50 dage til at vokse op i, inden de bliver slagtet. Men de ekstra 50 dages opvækst hos Rosenbeck er ventetiden værd, da vores ænder på den måde når at udvikle både mere og bedre kød.

Hos Rosenbeck har vi stor fokus på dyrevelfærd

Vores frilandsænder har et godt liv, fordi det giver bedre kød, mens også fordi vi hos Rosenbeck Frilandskød brænder for god dyrevelfærd. Vi går langt for at skabe de bedste betingelser og de bedste levevilkår for vores dyr, så de kan leve det naturlige liv, de er skabt til og fortjener.

Det er god dyreetik, og det giver derfor rigtig god mening for os hos Rosenbeck. Du skal derfor ikke bare vælge at købe vores frilandsænder, fordi de smager bedre end andre ænder, men også fordi vores ænder har haft det godt indtil slagtning.

Vores produkter er derfor det rette valg for dig, som også går op i dyrevelfærd, og som på samme tid gerne vil have noget af det allerbedste kød på det danske marked. En Moulard frilandsand fra Rosenbeck er derfor et godt valg, når du skal servere andesteg til jul, Mortens aften eller en anden vigtig begivenhed, hvor du gerne vil imponere din gæster med en steg i verdensklasse, mens I alle sammen kan spise jer mætte, velvidende at anden har haft et godt og naturligt liv.

Viser alle 7 resultater