Frilands fjerkræ

Hos Rosenbeck Frilandskød har du mulighed for at købe et lækkert stykke fjerkræ til din næste middagskomsammen. Vores fjerkræ er af allerhøjeste kvalitet, og du skal derfor vælge frilands fjerkræ fra Rosenbeck, hvis du gerne vil servere eksempelvis en andesteg, som er i en liga for sig, og som ikke kan findes ret mange andre steder.

Frilandskylling

Fransk skovkylling

179,00DKK195,00DKK

MULARD FRILANDSAND

362,00DKK435,00DKK

Mulard and med god fedtmarmorering

Hos Rosenbeck har vi ænder af racen Mulard, som er et helt specielt dyr, der giver noget kød i verdensklasse. Mulard ænder er nemlig kendetegnet ved at være særdeles kødfulde, mens de også er kendte for deres gode fedtmarmorering. Ænderne lever naturligvis på friland, hvorfor deres levevis også giver de bedste betingelser for en smagfuld andesteg. Ænderne bliver desuden første slagtet efter 120 dage, hvilket giver optimale betingelser for en kødfuld og smagfuld and.

Den kødfulde and og den specielle fedtmarmorering gør Mulard ænder perfekt til langtidsstegning. Du skal derfor overveje at vælge en frilandsand fra Rosenbeck, hvis du gerne vil give dig selv og dine gæster en helt speciel smagsoplevelse i forbindelse med eksempelvis juleaften, Mortens aften eller en anden begivenhed, hvor du gerne vil forkæle dine gæste med en andesteg, som smager udover det sædvanelige.

Fransk skovkylling med masser af kød

Hvis du hellere vil sætte dine tænder et stykke kyllingekød, har du hos Rosenbeck også mulighed for at købe frilandskylling i allerhøjeste kvalitet. Vi opdrætter Franske skovkyllinger på vores gård, som er en race, der typisk bliver brugt til økologisk opdræt. Hos os lever kyllingerne et naturligt og økologisk liv, hvilket er med til at give en helt fantastisk smag til kyllingekødet. De bliver slagtet efter 80 dage, hvilket sikrer lækre kyllinger med masser af kød

En kylling fra Rosenbeck er derfor ligeledes det oplagte valg, hvis du får gæster og gerne vil præsentere dem for noget, som de ikke får hver dag. Vores kyllinger har en unik og naturlig smag, som især kan frembringes ved langtidsstegning ved en lavere varme, end du normalt vil give en kylling. På den måde får du en mør og saftig kylling, som er fyldt med god smag, og som vil imponere dine gæster med en anderledes kyllingeoplevelse.

Vigtigheden af god dyrevelfærd

Hos Rosenbeck Frilandskød går vi meget op i dyrevelfærd, og vi går langt for at behandle vores dyr godt og for at give dem det bedste og mest naturlige liv. Du skal derfor vælge frilandsfjerkræ fra Rosenbeck, hvis du selv går op i dyrevelfærd, og hvis du gerne vil servere eksempelvis en and, som har haft et godt og naturligt liv uden stres og jag.

 

God dyrevelfærd er naturligvis godt for dyrenes velbehag, men det er bestemt også godt for smagen i det endelige produkt. En økologisk opvækst i rolige og naturlige omgivelser giver nemlig en uovertruffen smagsoplevelse, som ikke kan findes i fjerkræ fra konventionelle opdræt. Det er altså win-win, når vi slipper vores fjerkræ løs i vores store pilebeplantning, hvor dyrene kan leve frit og gøre som de vil, hvilket er de bedste betingelser for sunde og glade kyllinger og ænder.

Vores frilands fjerkræ bliver slagtet på lokalt slagtehus

Når det er blevet tid til slagtning for vores ænder og kyllinger, bliver de fragtet hen til vores lokale slagtehus, som befinder sig kun 30 minutters kørsel fra vores gård. Derfor kan vi fragte dyrene i et roligt og stressfrit tempo, inden de bliver slagtet på traditionel vis af professionelle slagtere, som sørger for en rolig slagtning.

Når dyrene er blevet slagtet, forarbejder vi selv kødet, så vi er sikre på, at det endelige resultat bliver som det skal, og så vi kan garantere ænder og kyllinger i allerhøjeste kvalitet til vores kunder.

Viser alle 2 resultater