Tapas Luksus til konfirmation eller anden fest
Forret:
- Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
- Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo
Hovedret:
- Sliders, med BBQ braiseret frilandsgris og syltede rødløg
- Bresaola med hybenchutney
- Rosenbeck skinke med oliven
- Forårsterrin med frisk karse og aioli
- Rosa stegt okse med syltede rødløg og estragon dip
- Dild graved inderlår af frilandsgris
- Grillet frilandsgris med svampecreme
- Coppa med semidried tomater
- Forårs Rilette rørt med frisk ramsløg toppet med bacon crumble
- Tapas spegepølse
- Primero, chili havarti og ramsløg havarti
- Groft lækkert brød, basilikum pesto og aioli
Pris pr. person 249 kr.
Dessert portionsanrettet, Tilvalg pris pr. person 59 kr. (vælg 1 stk.)
- Rockyroad brownie med karamel
- Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
- Pannacotta med kompot af danske bær
Minimum 20 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472
Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere
Tapas til festlige lejligheder eller blot en fredag eller lørdag aften
Menuen variere fra sæson til sæson, et eksempel kan være:
- Grillet gris med fennikel, Serveres med semidried Cherry tomater
- Rosenbeck skinke med oliven lufttørret skinke fra Rosenbeck
- Rilette, med spirer lavet på frilandsgris
- Dild graved inderlår, Serveres med aioli
- Rosestegt okse, Serveres med Estragon dip og syltede rødløg
- Coppa af frilandsgris, Serveres med Vildt chutney fra hyben gården
- 2 slags tapas spegepølse, Serveres med aioli
- 2 slags ost fra danske mejerier, serveres med udvalgte snacks
- Hjemmelavet pesto, Hjemmelavet aioli
- Grov flutes (bages i 10-15 min.) PRISER
Anrettet i portionsbakker, min. 2 Pers.
Pr. person kr. 159 kr.
Anrettet på tapasplanker min. 10 pers.
Pr. person kr. 159 min. 10 pers.
Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.
Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.
Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72
Fest buffet
Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)
- Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
- Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
- Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo
Hovedret:
Kød (vælg 2 stk.)
- Rosastegt frilandskalv
- Helstegt frilands skinke
- Pesto marineret frilandskylling
Tilbehør:
Kartofler (vælg 2 stk.)
- Flødekartofler
- Små kartofler vendt i krydderurter
- Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
- Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg
Sauce (vælg 1 stk.)
- Rødvinssauce
- Pebersauce
- Whiskysauce
- Skysauce
Salater (vælg 2 stk.)
- Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
- Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
- Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta
Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)
- Rockyroad brownie med karamel
- Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
- Pannacotta med kompot af danske bær
Pris pr. person 335 kr.
Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472
Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere