Rosenbeck’s Juletapas
Hjemmerørt rejesalat med store koldvandsrejer
Confiteret frilandsgris med tomatrelish
Roastbeef med peberrodscreme og hvidløgsspirer
Juleslider, med frilandsgris og syltede sager
Andesalat, med kål, appelsin, granatæble og revet hørgårdsost
Æbleflæsk Ala Rosenbeck
Gårdens sylte med rødbedecreme
3 forskellige Charcuteri
Lille osteanretning med 3 forskellige oste og honning med valnødder
Pris pr. person, incl. brød og aioli, 189 kr.
Kan bestilles til perioden, fredag d. 8 november til og med d. 26 december (OBS! vi laver ikke alm. tapas i perioden)
Juletapas skal afhentes i gårdbutikken enten i åbningstiden eller på et aftalt tidspunkt, vi kan levere ved min. 30 personer og efter aftale
Juletapas skal bestilles til min. 10 personer på hverdage og min. 2 personer fredage og lørdage. Min. 5 dage før afhentning på tlf. 98843472 eller på [email protected]
Rosenbeck’s julefrokost
Marineret sild, karrysalat og æg fra bøgebæk økologi
Frisk fiskefilet fra Vesterhavet, med panko rasp, remo og citron
Gårdens julemedister med rødbeder og julesennep fra Hybengården
Ribbensteg fra frilandsgris, med rødkål
Skovly vendsysselsk grønlangkål, med brunede kartofler
Lun leverpostej med sprød bacon og champignon
Hjemmelavet risalamande med Kirsebærsovs med rom fra hybengården
Alt er færdig tilberedt, skal blot lunes efter anvisning, velbekomme!
Pris pr. person 215 kr.
Skal bestilles til min. 8 personer og min. 7 dage før afhentning på tlf. 98843472 eller på [email protected]
Julefrokost skal afhentes i gårdbutikken enten i åbningstiden eller på et aftalt tidspunkt, vi kan levere ved min. 30 personer og efter aftale
Tilkøb:
Store lækre rejer, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 39 kr. pr. person)
Varmrøget laks, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 45 kr. pr. person)
Rosenbecks Nytårstapas
2 hyggelige anrettede tapasforretter:
Blinis med jomfruhummer, caviar og hummermayo
Peberrodspannacotta med laks og rugbrødschips
Hovedret tapas anretning:
Oksemørbrad med kantareldip
Fennikelmarineret Krondyr med wasabicreme
36 måneders skinke fra vores sortbroget frilandsgrise, dertil trøffelmayo
Grillet mørbrad af frilandsgris med timian mayo
Lynstegt carpaccio med salt mandler, rucola og revet primeoost
24 måneders modnet hørgårdsost med saltkrystaller og Unika Måneskær mild blåskimmelost og syltede hyben
Hertil pisket smør og groft brød
——————————————–
2 lækre tapas desserter:
Brownie med hindbærskum
Champagne moussé med hvid chokolade
Pris pr. person 399 kr.
Skal bestilles til min. 2 personer og senest d. 27 december (det er begrænset hvor mange vi kan lave, så derfor kan der være udsolgt)
Bestil i god tid på mail; [email protected]
Afhentes d. 31 december i tidsrummet kl. 11 til 12.00
Tapas Luksus til konfirmation eller anden fest
Forret:
- Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
- Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo
Hovedret:
- Sliders, med BBQ braiseret frilandsgris og syltede rødløg
- Bresaola med hybenchutney
- Rosenbeck skinke med oliven
- Forårsterrin med frisk karse og aioli
- Rosa stegt okse med syltede rødløg og estragon dip
- Dild graved inderlår af frilandsgris
- Grillet frilandsgris med svampecreme
- Coppa med semidried tomater
- Forårs Rilette rørt med frisk ramsløg toppet med bacon crumble
- Tapas spegepølse
- Primero, chili havarti og ramsløg havarti
- Groft lækkert brød, basilikum pesto og aioli
Pris pr. person 249 kr.
Dessert portionsanrettet, Tilvalg pris pr. person 59 kr. (vælg 1 stk.)
- Rockyroad brownie med karamel
- Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
- Pannacotta med kompot af danske bær
Minimum 20 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472
Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere
Tapas til festlige lejligheder eller blot en fredag eller lørdag aften
Menuen variere fra sæson til sæson, et eksempel kan være:
- Grillet gris med fennikel, Serveres med semidried Cherry tomater
- Rosenbeck skinke med oliven lufttørret skinke fra Rosenbeck
- Rilette, med spirer lavet på frilandsgris
- Dild graved inderlår, Serveres med aioli
- Rosestegt okse, Serveres med Estragon dip og syltede rødløg
- Coppa af frilandsgris, Serveres med Vildt chutney fra hyben gården
- 2 slags tapas spegepølse, Serveres med aioli
- 2 slags ost fra danske mejerier, serveres med udvalgte snacks
- Hjemmelavet pesto, Hjemmelavet aioli
- Grov flutes (bages i 10-15 min.) PRISER
Anrettet i portionsbakker, min. 2 Pers.
Pr. person kr. 159 kr.
Anrettet på tapasplanker min. 10 pers.
Pr. person kr. 159 min. 10 pers.
Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.
Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.
Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72
Fest buffet
Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)
- Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
- Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
- Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo
Hovedret:
Kød (vælg 2 stk.)
- Rosastegt frilandskalv
- Helstegt frilands skinke
- Pesto marineret frilandskylling
Tilbehør:
Kartofler (vælg 2 stk.)
- Flødekartofler
- Små kartofler vendt i krydderurter
- Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
- Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg
Sauce (vælg 1 stk.)
- Rødvinssauce
- Pebersauce
- Whiskysauce
- Skysauce
Salater (vælg 2 stk.)
- Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
- Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
- Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta
Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)
- Rockyroad brownie med karamel
- Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
- Pannacotta med kompot af danske bær
Pris pr. person 335 kr.
Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472
Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere