Rosenbeck’s Juletapas

Hjemmerørt rejesalat med store koldvandsrejer

Confiteret frilandsgris med tomatrelish

Roastbeef med peberrodscreme og hvidløgsspirer

Juleslider, med frilandsgris og syltede sager

Andesalat, med kål, appelsin, granatæble og revet hørgårdsost

Æbleflæsk Ala Rosenbeck

Gårdens sylte med rødbedecreme

3 forskellige Charcuteri

Lille osteanretning med 3 forskellige oste og honning med valnødder

Pris pr. person, incl. brød og aioli, 189 kr.

Kan bestilles til perioden, fredag d. 8 november til og med d. 26 december (OBS! vi laver ikke alm. tapas i perioden)

Juletapas skal bestilles til min. 10 personer på hverdage og min. 2 personer fredage og lørdage. Min. 5 dage før afhentning på tlf. 98843472 eller på [email protected]

Rosenbeck’s julefrokost

Marineret sild, karrysalat og æg fra bøgebæk økologi

Frisk fiskefilet fra Vesterhavet, med panko rasp, remo og citron

Gårdens julemedister med rødbeder og julesennep fra Hybengården

Ribbensteg fra frilandsgris, med rødkål

Skovly vendsysselsk grønlangkål, med brunede kartofler

Lun leverpostej med sprød bacon og champignon

Hjemmelavet risalamande med Kirsebærsovs med rom fra hybengården

Alt er færdig tilberedt, skal blot lunes efter anvisning, velbekomme!

Pris pr. person 215 kr.

Skal bestilles til min. 8 personer og min. 7 dage før afhentning på tlf. 98843472 eller på [email protected]

Tilkøb:

Store lækre rejer, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 39 kr. pr. person)

Varmrøget laks, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 45 kr. pr. person)

Tapas Luksus til konfirmation eller anden fest

Forret: 

  • Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
  • Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo

Hovedret:

  • Sliders, med BBQ braiseret frilandsgris og syltede rødløg
  • Bresaola med hybenchutney
  • Rosenbeck skinke med oliven
  • Forårsterrin med frisk karse og aioli
  • Rosa stegt okse med syltede rødløg og estragon dip
  • Dild graved inderlår af frilandsgris
  • Grillet frilandsgris med svampecreme
  • Coppa med semidried tomater
  • Forårs Rilette rørt med frisk ramsløg toppet med bacon crumble
  • Tapas spegepølse
  • Primero, chili havarti og ramsløg havarti
  • Groft lækkert brød, basilikum pesto og aioli

Pris pr. person 249 kr.

Dessert portionsanrettet, Tilvalg pris pr. person 59 kr. (vælg 1 stk.)

  • Rockyroad brownie med karamel
  • Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
  • Pannacotta med kompot af danske bær

Minimum 20 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472

Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere

Tapas til festlige lejligheder eller blot en fredag eller lørdag aften

Menuen variere fra sæson til sæson, et eksempel kan være:

  • Grillet gris med fennikel, Serveres med semidried Cherry tomater
  • Rosenbeck skinke med oliven lufttørret skinke fra Rosenbeck
  • Rilette, med spirer lavet på frilandsgris
  • Dild graved inderlår, Serveres med aioli
  • Rosestegt okse, Serveres med Estragon dip og syltede rødløg
  • Coppa af frilandsgris, Serveres med Vildt chutney fra hyben gården
  • 2 slags tapas spegepølse, Serveres med aioli
  • 2 slags ost fra danske mejerier, serveres med udvalgte snacks
  • Hjemmelavet pesto, Hjemmelavet aioli
  • Grov flutes (bages i 10-15 min.)  PRISER

Anrettet i portionsbakker, min. 2 Pers.

Pr. person kr. 159 kr.

Anrettet på tapasplanker min. 10 pers.
Pr. person kr. 159 min. 10 pers.

Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.

Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.

Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72

 

Fest buffet

Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)

  • Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
  • Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
  • Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo

Hovedret:

Kød (vælg 2 stk.)

  • Rosastegt frilandskalv
  • Helstegt frilands skinke
  • Pesto marineret frilandskylling

Tilbehør:

Kartofler (vælg 2 stk.)

  • Flødekartofler
  • Små kartofler vendt i krydderurter
  • Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
  • Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg

 Sauce (vælg 1 stk.)

  • Rødvinssauce
  • Pebersauce
  • Whiskysauce
  • Skysauce

 Salater (vælg 2 stk.)

  • Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
  • Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
  • Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta

Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)

  • Rockyroad brownie med karamel
  • Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
  • Pannacotta med kompot af danske bær

Pris pr. person 335 kr.

Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472

Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.