Vintermenu fra Rosenbeck
Forret:
- Varmrøget laks med dildmayonnaise, rugbrødschips og melon.
- Coppa fra slagteren med persilleaioli, ristede svampe og langtidsbagte tomater.
Hovedret:
- Rosastegt frilandskalv med masser af timian og tomater
- Rosenbecks frilandskylling marineret med persillepesto
- Små kartofler vendt med smør og krydderurter
- Pebersauce med grønne madagaskar peber
- Kålsalat med bønner, forårsløg og granatæble
Dessert:
- Rødvinskogte pære fra eget træ og brownie med vaniljecreme
Pris pr. person 279 kr.
Menuen er til afhentning i gårdbutikken fredage kl. 13-17 eller lørdage kl. 10-12.
Vi har forberdt det hele og der medfølger instruktion på anretning/opvarmning.
Skal bestilles til min. 8 personer og min. 6 dage før afhentning på tfl. 98 84 34 72 eller på [email protected]
—————————————————————————————————————————————————————–
Konfirmation eller fest buffet
Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)
- Letrøget frilands kylling på bund af mangosalat toppet med sprød Rosenbeck skinke og ramsløgsmayo
- Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
- Dampet skærising rørt med urtemayo toppet med chilirejer og porre spirer
Hovedret:
Kød (vælg 2 stk.)
- Rosastegt frilandskalv
- Helstegt frilands skinke
- Pesto marineret frilandskylling
Tilbehør:
Kartofler (vælg 2 stk.)
- Flødekartofler
- Små kartofler vendt i krydderurter
- Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
- Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg
Sauce (vælg 1 stk.)
- Rødvinssauce
- Pebersauce
- Whiskysauce
- Skysauce
Salater (vælg 2 stk.)
- Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
- Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
- Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta
Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)
- Rockyroad brownie med karamel
- Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
- Pannacotta med kompot af danske bær
Pris pr. person 335 kr.
Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472
Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere
—————————————————————————————————————————————————————–
Tapas Luksus til konfirmation eller anden fest
Forret:
- Letrøget frilands kylling på bund af mangosalat toppet med sprød Rosenbeck skinke og ramsløgsmayo
- Dampet skærising rørt med urtemayo toppet med chilirejer og porre spirer
Hovedret:
- Sliders, med BBQ braiseret frilandsgris og syltede rødløg
- Bresaola med hybenchutney
- Rosenbeck skinke med oliven
- Forårsterrin med frisk karse og aioli
- Rosa stegt okse med syltede rødløg og estragon dip
- Dild graved inderlår af frilandsgris
- Grillet frilandsgris med svampecreme
- Coppa med semidried tomater
- Forårs Rilette rørt med frisk ramsløg toppet med bacon crumble
- Tapas spegepølse
- Primero, chili havarti og ramsløg havarti
- Groft lækkert brød, basilikum pesto og aioli
Pris pr. person 249 kr.
Dessert portionsanrettet, Tilvalg pris pr. person 59 kr. (vælg 1 stk.)
- Rockyroad brownie med karamel
- Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
- Pannacotta med kompot af danske bær
Minimum 20 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472
Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere
—————————————————————————————————————————————————————–
Tapas til festlige lejligheder eller blot en fredag eller lørdag aften
Menuen variere fra sæson til sæson, et eksempel kan være:
- Grillet gris med fennikel, Serveres med semidried Cherry tomater
- Rosenbeck skinke med oliven lufttørret skinke fra Rosenbeck
- Rilette, med spirer lavet på frilandsgris
- Dild graved inderlår, Serveres med aioli
- Rosestegt okse, Serveres med Estragon dip og syltede rødløg
- Coppa af frilandsgris, Serveres med Vildt chutney fra hyben gården
- 2 slags tapas spegepølse, Serveres med aioli
- 2 slags ost fra danske mejerier, serveres med udvalgte snacks
- Hjemmelavet pesto, Hjemmelavet aioli
- Grov flutes (bages i 10-15 min.) PRISER
Anrettet i portionsbakker, min. 2 Pers.
Pr. person kr. 149 kr.
Anrettet på tapasplanker min. 10 pers.
Pr. person kr. 149 min. 10 pers.
Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.
Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.
Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72
Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.