Vintermenu fra Rosenbeck

Forret:

  • Varmrøget laks med dildmayonnaise, rugbrødschips og melon.
  • Coppa fra slagteren med persilleaioli, ristede svampe og langtidsbagte tomater.

Hovedret:

  • Rosastegt frilandskalv med masser af timian og tomater
  • Rosenbecks frilandskylling marineret med persillepesto
  • Små kartofler vendt med smør og krydderurter
  • Pebersauce med grønne madagaskar peber
  • Kålsalat med bønner, forårsløg og granatæble

Dessert:

  • Rødvinskogte pære fra eget træ og brownie med vaniljecreme

Pris pr. person 279 kr.

Menuen er til afhentning i gårdbutikken fredage kl. 13-17 eller lørdage kl. 10-12.

Vi har forberdt det hele og der medfølger instruktion på anretning/opvarmning.

Skal bestilles til min. 8 personer og min. 6 dage før afhentning på tfl. 98 84 34 72 eller på [email protected]

—————————————————————————————————————————————————————–

Konfirmation eller fest buffet

Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)

  • Letrøget frilands kylling på bund af mangosalat toppet med sprød Rosenbeck skinke og ramsløgsmayo
  • Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
  • Dampet skærising rørt med urtemayo toppet med chilirejer og porre spirer

Hovedret:

Kød (vælg 2 stk.)

  • Rosastegt frilandskalv
  • Helstegt frilands skinke
  • Pesto marineret frilandskylling

Tilbehør:

Kartofler (vælg 2 stk.)

  • Flødekartofler
  • Små kartofler vendt i krydderurter
  • Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
  • Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg

 Sauce (vælg 1 stk.)

  • Rødvinssauce
  • Pebersauce
  • Whiskysauce
  • Skysauce

 Salater (vælg 2 stk.)

  • Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
  • Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
  • Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta

Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)

  • Rockyroad brownie med karamel
  • Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
  • Pannacotta med kompot af danske bær

Pris pr. person 335 kr.

Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472

Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere

—————————————————————————————————————————————————————–

Tapas Luksus til konfirmation eller anden fest

Forret: 

  • Letrøget frilands kylling på bund af mangosalat toppet med sprød Rosenbeck skinke og ramsløgsmayo
  • Dampet skærising rørt med urtemayo toppet med chilirejer og porre spirer

Hovedret:

  • Sliders, med BBQ braiseret frilandsgris og syltede rødløg
  • Bresaola med hybenchutney
  • Rosenbeck skinke med oliven
  • Forårsterrin med frisk karse og aioli
  • Rosa stegt okse med syltede rødløg og estragon dip
  • Dild graved inderlår af frilandsgris
  • Grillet frilandsgris med svampecreme
  • Coppa med semidried tomater
  • Forårs Rilette rørt med frisk ramsløg toppet med bacon crumble
  • Tapas spegepølse
  • Primero, chili havarti og ramsløg havarti
  • Groft lækkert brød, basilikum pesto og aioli

Pris pr. person 249 kr.

Dessert portionsanrettet, Tilvalg pris pr. person 59 kr. (vælg 1 stk.)

  • Rockyroad brownie med karamel
  • Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
  • Pannacotta med kompot af danske bær

Minimum 20 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472

Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere

—————————————————————————————————————————————————————–

Tapas til festlige lejligheder eller blot en fredag eller lørdag aften

Menuen variere fra sæson til sæson, et eksempel kan være:

  • Grillet gris med fennikel, Serveres med semidried Cherry tomater
  • Rosenbeck skinke med oliven lufttørret skinke fra Rosenbeck
  • Rilette, med spirer lavet på frilandsgris
  • Dild graved inderlår, Serveres med aioli
  • Rosestegt okse, Serveres med Estragon dip og syltede rødløg
  • Coppa af frilandsgris, Serveres med Vildt chutney fra hyben gården
  • 2 slags tapas spegepølse, Serveres med aioli
  • 2 slags ost fra danske mejerier, serveres med udvalgte snacks
  • Hjemmelavet pesto, Hjemmelavet aioli
  • Grov flutes (bages i 10-15 min.)  PRISER

Anrettet i portionsbakker, min. 2 Pers.

Pr. person kr. 149 kr.

Anrettet på tapasplanker min. 10 pers.
Pr. person kr. 149 min. 10 pers.

Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.

Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.

Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.