Tapas Luksus til konfirmation eller anden fest

Forret: 

  • Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
  • Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo

Hovedret:

  • Sliders, med BBQ braiseret frilandsgris og syltede rødløg
  • Bresaola med hybenchutney
  • Rosenbeck skinke med oliven
  • Forårsterrin med frisk karse og aioli
  • Rosa stegt okse med syltede rødløg og estragon dip
  • Dild graved inderlår af frilandsgris
  • Grillet frilandsgris med svampecreme
  • Coppa med semidried tomater
  • Forårs Rilette rørt med frisk ramsløg toppet med bacon crumble
  • Tapas spegepølse
  • Primero, chili havarti og ramsløg havarti
  • Groft lækkert brød, basilikum pesto og aioli

Pris pr. person 249 kr.

Dessert portionsanrettet, Tilvalg pris pr. person 59 kr. (vælg 1 stk.)

  • Rockyroad brownie med karamel
  • Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
  • Pannacotta med kompot af danske bær

Minimum 20 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472

Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere

—————————————————————————————————————————————————————–

Tapas til festlige lejligheder eller blot en fredag eller lørdag aften

Menuen variere fra sæson til sæson, et eksempel kan være:

  • Grillet gris med fennikel, Serveres med semidried Cherry tomater
  • Rosenbeck skinke med oliven lufttørret skinke fra Rosenbeck
  • Rilette, med spirer lavet på frilandsgris
  • Dild graved inderlår, Serveres med aioli
  • Rosestegt okse, Serveres med Estragon dip og syltede rødløg
  • Coppa af frilandsgris, Serveres med Vildt chutney fra hyben gården
  • 2 slags tapas spegepølse, Serveres med aioli
  • 2 slags ost fra danske mejerier, serveres med udvalgte snacks
  • Hjemmelavet pesto, Hjemmelavet aioli
  • Grov flutes (bages i 10-15 min.)  PRISER

Anrettet i portionsbakker, min. 2 Pers.

Pr. person kr. 159 kr.

Anrettet på tapasplanker min. 10 pers.
Pr. person kr. 159 min. 10 pers.

Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.

Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.

Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72

—————————————————————————————————————————————————————–

Fest buffet

Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)

  • Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
  • Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
  • Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo

Hovedret:

Kød (vælg 2 stk.)

  • Rosastegt frilandskalv
  • Helstegt frilands skinke
  • Pesto marineret frilandskylling

Tilbehør:

Kartofler (vælg 2 stk.)

  • Flødekartofler
  • Små kartofler vendt i krydderurter
  • Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
  • Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg

 Sauce (vælg 1 stk.)

  • Rødvinssauce
  • Pebersauce
  • Whiskysauce
  • Skysauce

 Salater (vælg 2 stk.)

  • Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
  • Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
  • Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta

Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)

  • Rockyroad brownie med karamel
  • Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
  • Pannacotta med kompot af danske bær

Pris pr. person 335 kr.

Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472

Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere

Tapas

Du kender sikkert tapas som en servering med et væld af små, lækre retter, der kan indeholde lidt af hvert. Tapas kan serveres til mange forskellige begivenheder.

Grundingrediensen i tapas vil typisk være brød, som kan toppes med de mange tapasanretninger. Tapas er derfor en anderledes måde at bespise din gæster på, da de små retter, som spises løbende, giver en mere uformel og hyggelig atmosfære.

Bredt udvalg af tapasanretninger fra Rosenbeck Frilandskød

Hos Rosenbeck finder du et bredt udvalg af forskellige tapas, som indeholder det lækre kød fra vores egen produktion. Det kan eksempelvis være en rillette af frilandsgris eller en Rosenbeck skinke, som er lavet af kød af allerhøjeste kvalitet fra vores egne frilandsgrise. Du får også mange andre muligheder for lækre tapasanretninger, som du kan se mere om herunder.

Kød fra frilandsgrise giver en helt speciel smagsoplevelse, og ved at vælge tapas fra Rosenbeck får du derfor også nogle helt specielle anretninger, som smager af mere end tapas med kød fra traditionelle opdræt.

Tapas med dyrevelfærd i højsædet

Når du bestiller dine tapas hos Rosenbeck, er du garanteret noget lækkert kød, som ikke bare smager godt, men som også kan spises med god samvittighed. Kødet på vores tapas kommer nemlig bl.a. fra grise, som har levet et naturligt liv på marken, hvor de har gået ude hele året og leve det gode griseliv med alt, hvad det indebærer.

Hos Rosenbeck går vi meget op i dyrevelfærd, og en god behandling af vores dyr er derfor en helt central del af vores hverdag. Ved at købe dine tapasanretninger fra Rosenbeck får derfor noget af det allerbedste kød, mens du også støtter en dyrevelfærdsorienteret kødproduktion.

Viser et enkelt resultat