Charcuterie

Hos Rosenbeck Frilandskød finder du flere forskellige former for charcuterie, der er det perfekte valg til eksempelvis en god brunch eller en søndagsfrokost, når du får venner eller familie på besøg. Charcuterie er fransk og betyder forarbejdet kød, og charcuterie dækker derfor over produkter som spegepølser, sylter, skinker og andre røgvarer.

Hos Rosenbeck Frilandskød finder du forskellige varianter af eksempelvis spegepølser, som kan sættes på bordet, når du gerne vil servere et stykke pålæg, som er lidt udover det sædvanlige. Eller hvad med en lufttørret skinke, der kan gå perfekt til en forret, når du har inviteret familie eller venner på stor middag?

Mulighederne med charcuterie fra Rosenbeck Frilandskød er mange, og kødet kan bl.a. også indgå som en del af tapasbordet eller en anden anretning, som du går og planlægger i forbindelse med en særlig dag, hvor du gerne vil give dig selv og dine gæster et stykke pålæg, som smager af mere end det, der kan findes de fleste andre steder.

spegepølse i skiver
Julesylte

Jule sylte

35,00DKK50,00DKK
Lufttørret skinke

Rosenbeck Skinke

35,00DKK

God dyrevelfærd fra start til slut

Når du køber charcuterie fra Rosenbeck Frilandskød, kan du være sikker på, at dyrene, du køber, har haft et godt og behageligt liv. Vi har nemlig altid et stort fokus på dyrevelfærd og på at skabe de perfekte rammer for et naturligt liv.

For vores grise i charcuterie-produkterne betyder det bl.a., at de får lov at gå udenfor på marken hele året rundt, hvor de har mulighed for at leve et rigtigt griseliv med snuden i jorden, mudderbad og alt det andet, som grise kan lide at bruge tiden på.

Her har grisene også mulighed for at gå ind i deres hytter, hvis vejret bliver træls, og de har brug for en lur i tørvejr. Grisene får hver dag en nærende kost af fuldfoder, som et frit for GMO. De får også grovfoder, så kosten bliver så nærende som muligt. På den måde får grisene de bedste forudsætninger for at leve et sundt griseliv med alt det, de behøver.

Slagtes på lokalt slagteri

Når grisene er nået til enden af deres liv, bliver de slagtet på vores lokale slagtehus, som er placeret kun en kort køretur fra grisenes marker. Den korte køretur sikrer en stressfri overlevering til slagteriet, hvor medarbejderne på slagteriet ligeledes sørger for, at slagtningen kommer til at foregå på en rolig måde. På den måde vil grisene opleve så lidt ubehag som muligt, når de slagtes.

Viser alle 5 resultater