Honningglaseret skinkeculotte

1 stk. skinkeculotte 1 dl. honning ½ dl. æblemost 10 blade frisk salvie ¼ rød chili Salt og peber Ovnen forvarmes til 160 grader varmluft. En marinade blandes af honning og æblemost, heri tilsættes finthakket salvie og chili. Skinkeculotten krydres med salt og peber på alle sider og smøres ind i marinaden. Culotten tilberedes i … Continue reading Honningglaseret skinkeculotte

Ribbensteg i mørk øl

1100 gr. ribbensteg 0,5 l. Fur Renæssance, brown ale 2 løg 2 gulerødder 2 pastinakker 2 stængler bladselleri 3 fed hvidløg 10 kviste frisk timian 1 spsk. hele peberkorn 4 laurbærblade ½ citron 2 spsk. maizena Ovnen forvarmes til 230 grader varmluft. Ribbenstegen krydres med salt og peber på alle sider og placeres i et … Continue reading Ribbensteg i mørk øl

BBQ nakkefilet

1500 gr. afpudset nakkefilet 4 dl. Rosenbecks BBQ sauce Røget salt Nakkefileten marineres i BBQ saucen. Du kan med fordel gøre dette allerede dagen forinden og lægge fileten i en lukket plasticpose med BBQ saucen natten over. Ovnen forvarmes på 150 grader varmluft, fileten placeres i et ildfast fad og tilberedes 3½ time i ovnen. … Continue reading BBQ nakkefilet

Hel frilandsskank

1 stk. svineskank ½ dl. olivenolie 3 kviste rosmarin 3 kviste salvie 4 fed hvidløg Flagesalt Skanken ridses i sværen, så små kvadrater dannes hele vejen rundt. Skanken gnides først i olivenolien og derefter i salt, urter og knuste hvidløgs fed. Skanken, dækket af urter og hvidløg, placeres i et ildfast fad. Frilandsskanken tilberedes i … Continue reading Hel frilandsskank

Svinekoteletter med sennep i fad

4 stk. Svinekoteletter, krydders med paprika, salt og peber 3 stk. tomater 60 gram smør 2 tsk. sennep 1 stk. løg 1 fed hvidløg 1 tsk. citronsaft 4 spsk. persille 2 dl. piskefløde 3 spsk. tomatketchup 150 gram Revet ost, evt. Cheddar 1 kilo kartofler   Svinekoteletter i fad på en ny og anderledes måde. … Continue reading Svinekoteletter med sennep i fad

Tørret frilandsskinke med tomat og frisk salat

6 skiver tørret Rosenbeck skinke 10 små stilktomater 1 pastinak En stor håndfuld salat efter eget valg 2 fed hvidløg ½ dl. olivenolie 5 blade salvie 5 kviste timian ½ tsk. sukker Salt og peber Tomaterne skylles og halveres, og de placeres i et ildfast fad med skærefladen opad. Pastinakken skrælles og skæres fra top … Continue reading Tørret frilandsskinke med tomat og frisk salat

XL svinekotelet med skaft

Svinekotelet med eller uden skaft Neutral olie 1 spsk. smør Salt og peber Koteletterne krydres med salt og peber på begge sider. En stegepande varmes kraftigt op, der tilføres en smule olie på den varme pande, og skaftkoteletterne lægges straks på panden. Efter 2 minutter vendes koteletterne på den stadigt meget varme pande og tilberedes … Continue reading XL svinekotelet med skaft

Langtidsstegt frilandsand med appelsin og citrongræs

1 stk. frilandsand 1 økologisk appelsin 1 æble 1 citrongræs 10 kviste timian 15 korianderfrø Salt og peber Ovnen forvarmes til 140 grader over/under varme.  Appelsinen og æblet skylles og skæres i både og kommes op i en stor skål. Citrongræsset skæres i 2 cm stykker og tilsættes sammen med korianderfrø og timian i skålen. … Continue reading Langtidsstegt frilandsand med appelsin og citrongræs

Skinkeschnitzler på sommersalat

En let og frisk ret evt. til en lun sommeraften. Fremgangsmåde To skinkeschnitzler lægges sammen (oven på hinanden) mellem smøres med pesto, lægges røget skinke eller bacon og drysses med ost, samt salt og peber. Når schnitzlerne er lagt sammen kommes de i ovnene ved 200 gr. Ca. ½ time til de er gennemstegte. Imens … Continue reading Skinkeschnitzler på sommersalat