Oksekød fra frilandskvæg

Hvis du gerne vil prøve noget oksekød, som smager af lidt mere, end det du finder i supermarkedets køledisk, skal du prøve kødet fra vores online gårdbutik. Vi sælger kvalitetskød fra vores egne frilandskvæg, hvilket i den grad kan smages, når du eksempelvis sætter dine tænder i en af vores steaks, fileter eller hakkebøffer.

Vi sælger det meste kød fra kødkvæget, og du kan således med stor sandsynlighed finde lige netop den udskæring, som du efterspørger – om så det er hjerte, lever, roastbeef eller vores populære stege. Den gode smag sikres bl.a. ved, at alt vores kød får lov at hænge til modning i minimum 14 dage, mens andre udskæringer som f.eks. oksefilet bliver hængende i hele 4 uger.

Det giver de bedst mulige betingelser for en smag i verdensklassen, som du kan få bragt lige til din dør – lige meget hvor i Danmark, du bor. Vores oksekød kan således være med til at pifte madlavningen op hjemme i dit køkken, når du gerne vil gøre noget godt for dem, du holder af.

God dyrevelfærd hele livet

Kød fra frilandskvæg handler om mere end bare smag og kvalitet. Når kødkvægene går på friland, sikres de nemlig gode vilkår og forudsætninger for at leve et fredeligt og godt liv, som ikke er fyldt med stress og andre forhindringer i deres naturlige levevis. Denne levevis er win-win, da det både giver nogle lækre stykker kød, mens det på samme tid sikrer en dyrevelfærd, som er helt i top.

Vores oksekød henvender sig således til dig, der går op i dyrevelfærd, og som gerne vil sætte tænderne i et lækkert stykke kød fra et dyr, som er blevet behandlet godt, som har fået det rigtige at spise, og som har haft gode og naturlige levevilkår hele deres levetid.

God dyrevelfærd vil bl.a. sige, at vores dyr får lov at gå ude hele året rundt, hvilket giver dem de bedste betingelser for at leve så naturligt som muligt, mens de på samme tid har mulighed for at gå i tørvejr, når det regnfulde og kolde danske vintervejr viser sig fra sine værste sider. Vores kødkvæg bliver fodret med græs året rundt, mens deres måltider om vinteren bliver suppleret med fuldfoder.

Den gode måde at slagte og behandle kødet på

Slagtningen af vores dyr sker på det lokale slagtehus, som ligger kun 30 minutters kørsel fra kødkvægenes marker. Dyrene bliver fragtet i et roligt og stressfrit miljø til slagteriet, hvor slagtningen ligeledes foregår på en rolig og korrekt måde, så vores kødkvæg oplever mindst muligt ubehag under processen.

Herefter behandler og forarbejder vi selve kødet i vores eget slagtelokale, hvor vi har stor fokus på at behandle kødet med respekt. Det sikrer en naturlig fremstilling at kødet, som ikke bliver tilsat nogle unødvendige tilsætningsstoffer.

Viser alle 28 resultater