Simremad med oksekød

Hvis du går med planer om at servere en rigtig simreret for din familie eller dine gæster, skal du overveje at købe dit oksekød fra Rosenbeck Frilandskød. Simremad med oksekød som eksempelvis et oksebryst med ben kræver kød i rigtig god kvalitet for at sikre en ret, som kommer til at give dig al den smag og kraft, som du forventer.

En klassisk simreret er ossobuco, som du selvfølgelig også kan købe hos os, mens du også finder et væld af andre udskæringer, som kan blive det bærende element i din næste simreret. Måske har du lyst til at prøve en simreret med oksehjerte eller okselever? Det brede udvalg hos Rosenbeck gør dine muligheder for at lave gode simreretter uendelige, mens vores store fokus på at producere kød i rigtig høj kvalitet er din garanti for, at du kan sætte et måltid sammen, som er fyldt med god og kraftig smag.

Benløse fugle

Benløse fugle

46,00DKK82,00DKK
Gammedags oksesteg

Gammeldags oksesteg

160,00DKK400,00DKK
kraftben

Kraftben

35,00DKK

Okse bov med ben

125,00DKK
Oksebryst_med_ben
Oksebryst

Oksebryst uden ben

64,00DKK125,00DKK
oksehjerte

Oksehjerte

34,00DKK
okselever

Okselever

32,00DKK
Occo buco

Ossobuco

40,00DKK80,00DKK
Short_ribs

Short Ribs

110,00DKK220,00DKK
Okse_tværreb

Tværreb

110,00DKK220,00DKK

God simremad med oksekød kræver god dyrevelfærd

Hos Rosenbeck Frilandskød går vi meget op i at sikre god dyrevelfærd. Det gør vi, fordi vi mener, det er det rigtige at gøre, men vi gør det også fordi, det i sidste ende er med til at sikre et bedre stykke kød, som kan tage f.eks. din simreret til det næste niveau.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre vores køer et godt og naturligt liv, så de kan leve som glade køer, indtil de skal slagtes. Vores fokus på at skabe et godt og naturligt liv betyder bl.a., at vores køer går ude på marken hele året, hvor de kan leve i fred og ro og gøre, som de vil.

Her kan de spise sig mætte i frisk og lækkert græs om sommeren, mens de om vinteren også får en sund og nærende kost i form af græs og fuldfoder. Den gode kost er en del af det gode liv, og det er ligeledes med til at give noget oksekød, som er noget helt særligt.

Også når det er tid til slagtning, sørger vi for, at det hele foregår i rolige omgivelser, så køerne ikke bliver stresset eller lider unødvendig overlast. Derfor benytter vi det lokale slagtehus, hvor køerne kan fragtes hen på bare 30 minutter, hvorefter de bliver slagtet på traditionel vis.

Herefter forarbejder vil selv kødet, så vi er sikre på, at de produkter, vi sender ud til vores kunder, er af den allerbedste kvalitet.

Viser alle 11 resultater