Om Rosenbeck Frilandskød

”Livet på landet er skønt! Der er højt til himlen, og luften er frisk og sund” – Blandt andet derfor overtog min kone Rikke og jeg Vestergård nær Dronninglund i 2003.

Vi er en familie på fem. Vores skønne to piger og vores dreng indgår som naturlig del af livet på Vestergård og nyder sammen med os mange af de gøremål, der er på vores gård. Rikke arbejder som ekspedient i butikken og hjælper til med pakning osv.

Jeg mener, at der er sammenhæng mellem dyrs levevilkår og kvaliteten af fødevaren. Med baggrund i min uddannelse som landmand og senere jordbrugsteknolog, arbejder jeg målrettet for at skabe de bedste vilkår for dyrene.

Med etableringen af gårdbutikken på Vestergård skabes der en unik sammenhæng mellem egenproduktion, egenforarbejdning og direkte kontakt med vores kunder.

Vi glæder os til at se jer hos Rosenbeck Frilandskød, hvor vi kan vise jer dyrene på markerne, tale om forarbejdningen i slagteriet og fremvise vores mange lækre produkter.

Med venlig hilsen

Peter S. Rosenbeck

Vores strategi

Rosenbeck Frilandskød er en nicheproduktion af frilandsgrise og frilandskalve. Der lægges stor vægt på, at dyrene har så naturlige forhold så muligt, hvilket giver høj dyrevelfærd samt et helt specielt kvalitetsprodukt til middagsbordet. Vi bearbejder selv vores kød i eget slagtelokale. Kødet behandles med stor respekt og der bliver ikke tilsat unødige tilsætningsstoffer.

Vi kan tilbyde flere forskellige muligheder i forbindelse med køb af vores produkter.

Først og fremmest er vores webshop altid tilgængelig! Her kan du bestille og få varen leveret ved hoveddøren. Dernæst kan du også bestille til afhentning i vores gårdbutik. Sidst men ikke mindst kan varen købes i vores gårdbutik i vores normale åbningstider.

Om Vestergård

Vestergård er en af de ældste ejendomme på egnen, og vores tidligere ejer har gennem tre generationer drevet landbrug med køer og grise, hvoraf de sidste køer blev sat ud i 1984. Nu er driften i gang igen, dog på en noget anderledes måde.

Vestergård fremstår med de oprindelige driftsbygninger og har siden vores overtagelse i 2003 gennemgået en gennemgribende istandsættelse med særligt fokus på gårdens oprindelige stil. Vi driver på nuværende tidspunkt 5-6 hektar græsningsareal, der ligger direkte op til gården.