Svinesmåkød

Når du skal bruge små stykker svinekød i eksempelvis din gryderet, er det vigtigt at købe noget kød, som er af den allerhøjeste kvalitet. Der er nemlig stor forskel på smagen af svinekød, og der kan derfor også komme til at være store svingerne mellem smagene i dine gryderetter afhængigt af, hvilket svinesmåkød du vælger.

Hvis du gerne vil give eksempelvis din gryderet de bedste betingelser for at ende som et lækkert og smagfuldt måltid, skal du vælge svinesmåkød fra Rosenbeck. Vores svinekød er nemlig af den allerhøjeste kvalitet, da vi går meget op i at skabe det bedste kød med den bedste smag.

Derfor skærer vi kun vores svinesmåkød af den allerbedste skinke fra grise, som har levet på friland. Det gode skinkekød kommer fra grise, som har levet et sundt og naturligt liv på marken, hvilket yderligere er med til give noget svinesmåkød, som smager af mere, end det meste andet svinesmåkød.

Vi giver desuden også vores grise mulighed for at modne en uge efter, de er blevet slagtet, hvilket yderligere er med til at give en helt fantastisk og saftig smag til kødet. Derfor er vores svinesmåkød det gode valg for dig, som gerne vil lave eksempelvis en gryderet i verdensklasse, når du vil forkæle dine gæster eller din familie.

Svinesmåkød fra et godt liv på marken

Den gode smag i vores svinekød skyldes først og fremmest grisene gode liv på marken. Her går de hele året rundt, hvor de kan leve et så naturligt griseliv som muligt i et roligt og stressfrit tempo. Grisene nyder at bruge tiden på marken, hvor de kan rode rundt i jorden med snuden og hygge sig i en mudderpøl, mens de også kan gå ind i tørvejr i deres egne hytter, når vejret er skidt. De bliver kun serveret godt foder i form af GMO-fri fuldfoder og grovfoder, hvilket er med til at gøre grisene både sunde og glade.

Det er det gode griseliv, og det er vores passion at sikre, at grisene netop har så godt et liv som muligt, inden de skal slagtes. Hos Rosenbeck er god dyrevelfærd nemlig en hel central del af vores hverdag, og vi går derfor langt for at give vores grise et godt og naturligt liv.

Det synes vi, er det rigtige valg – ikke bare fordi det giver noget lækkert svinekød, men også fordi vi bliver glade ved at se vores grise i et naturligt og roligt miljø.

Viser alle 4 resultater