Skinke fra frilandsgris

Skinken fra en gris er et meget sart stykke kød, som hurtigt ændrer smag afhængigt af grisens livsstil. Skinken på grisen vil således få en dårlig smag, hvis grisen eksempelvis har et stressfuldt liv, mens også en stressfuld slagtning kan betyde, at skinken får en dårlig smag. Netop derfor kan det betale sig at vælge skinke fra frilandsgris fra Rosenbeck Frilandskød, da vi går langt for at sikre, at vores grise kan leve et så roligt og stressfrit liv som muligt.

Derfor går vores grise ude på marken hele året, hvor de kan leve en rolig tilstedeværelse og hygge sig på bedste grisemanér. Der er ikke noget stress over livet, da grisene kan gå frit rundt og leve et så naturligt liv som muligt ved bl.a. at grave i jorden og rode med snuden. Det gode liv for vores grise er med til et give noget helt fantastisk skinke, som smager bedre end det, du er vant til.

Den samme tilgang har vi også til grisenes slagtning, hvorfor vores grise bliver slagtet på det lokale slagteri, som ligger kun 30 minutters kørsel fra grisenes marker. På den måde kan grisene fragtes i et roligt og stressfrit tempo, mens også selve slagtningen forgår på traditionel vis så roligt som muligt.

Og når grisene er blevet slagtet, går vi skridtet videre ved at lade grisene modne en uge, hvilket yderligere er med til at sikre et stykke skinke, som er mørt og fyldt med smag. Grisenes gode liv, den rolige slagtning og modningstiden giver noget helt specielt svinekød, som desuden også kommer uden den trælse lugt af svinestald, som du måske kender fra normalt svinekød.

Honningglaseret skinkeculotte

Skinke culotte

99,00DKK
Skinkeschnitzler

Skinkeschnitzler

42,00DKK79,00DKK

Skinkekød fra frilandsgris giver god samvittighed

Hos Rosenbeck skaber vi ikke bare gode forhold vores grise, fordi det giver noget lækkert kød – vi skaber gode levevilkår, fordi vi også mener, at det er det rigtige at gøre. Vi går meget op i god dyrevelfærd, og det er derfor, at vi giver vores grise et naturligt og roligt liv. Det synes vi vores grise fortjener, og det er derfor win-win, at det gode liv også er med til at give noget helt specielt svinekød.

Du skal derfor vælge skinke fra Rosenbeck Frilandskød, hvis du ligesom os går op i dyrevelfærd, og hvis du gerne vil støtte en kødproduktion, hvor god behandling af dyrene er en helt central del af hverdagen. Det er det rigtige valg, og det giver noget helt fantastisk svinekød.

Viser alle 3 resultater