Hjemmelavet røgvarer
Frilands røgvarer fra Rosenbeck kan bringe stil og god smag til dit frokostbord, og du skal derfor vælge vores hjemmelavet røgvarer, hvis du gerne vil servere noget helt specielt for dig selv og dine gæster. Vi går nemlig højt op i at levere den allerhøjeste kvalitet, hvor vi kun bruger bøgeflis og andre ædle træsorter til vores røgvarer.
For os betyder høj kvalitet også, at vi tager os godt af produktet. Vi salter og tørrer nænsomt vores kød, mens vi helt undgår at bruge fosfat til vandbinding, hvilket giver dig et naturligt stykke kød, som ikke er blevet pumpet med noget som helst. Vi har desuden også reduceret indholdet af nitrit i vores røgvarer med 1/3 sammenlignet med normale røgvarer.
Tilsammen giver dette dig nogle røgvareprodukter, hvor du får, hvad du ser, og hvor du vil blive blæst bagover af de gode og dybe smage, som alle vores røgvarer indeholder. Hjemmelavede røgvarer fra Rosenbeck er derfor det perfekte valg til alle specielle lejligheder, hvor du gerne vil servere det allerbedste for dine gæster. Her kan eksempelvis røget bacon, hamburgerryg og en modnet skinke passe helt perfekt ind på frokostbordet eller lignende, når du gerne vil forkæle din familie og dine venner.
Hjemmelavede røgvarer fra Rosenbeck er lig med god dyrevelfærd
Grisene i vores røgvarer har haft et naturligt og afslappet liv på egne marker, hvor de kan udfolde sig året rundt og gå i tørvejr, når de har behov for det. Her får grisene serveret grovfoder og GMO-frit fuldfoder, hvilket giver sunde og glade grise.
Du skal derfor vælge vores produkter, hvis du går op i dyrevelfærd, og hvis du gerne vil sætte dine tænder i et lækkert stykke røget kød med god samvittighed. Den gode dyrevelfærd for vores grise er nemlig ikke bare det rette at gøre for dyrene – det er også med til at give en helt fantastisk smag, som ikke kan findes i dyr, som har levet under andre forhold.
God dyrevelfærd betyder også, at slagtningen sker på traditionel vis på det lokale slagteri. Slagteriet er placeret kun 30 minutters kørsel fra vores gård, hvilket giver optimale betingelse for en rolig og stressfri overgang fra gris til kød, da grisene ikke vil opleve lange transporttider.
Når dyrene er blevet slagtet, forarbejder vi selv kødet, så vi er sikre på, at kvalitet bliver som den skal. På den måde kan vi levere hjemmelavet røgvarer, som smager lige præcis, som gode røgvarer skal.
Viser alle 10 resultater