Simremad med svinekød
Svinekød er helt fantastisk til simremad, hvorfor der findes et væld af forskellige lækre langtidsretter, hvor svinekød er det bærende element. Det kan eksempelvis være forskellige gryderetter, hvor svinekød vil gøre sig helt fantastisk, mens også en langtidstilberedt svineskank er noget, som får tænderne hos de fleste til at løbe i vand.
God simremad med svinekød kræver først og fremmest et godt stykke svinekød, og hvis du er vant til at lave mad med gris, ved du, at der er stor forskel i smagen og kvaliteten af gris. Det ved vi også hos Rosenbeck Frilandskød, og vi gør derfor alt, hvad vi kan for at sikre svinekød i allerhøjeste kvalitet.
Vores frilandssvinekød er fyldt med smag, og eksempelvis en nakkefilet fra Rosenbeck er derfor det perfekte valg for dig, som kun vil have det allerbedste, når du vil servere en lækker simreret for din familie eller dine gæster.
Glade grise giver god simremad med svinekød
Den gode smag opnås gennem et godt og naturligt liv for vores grise, da glade grise er lig med godt svinekød. Vi har også et stort fokus på at give vores grise det rigtige at spise, da dette også har stor betydning for smagen af det endelige produkt. Derfor får vores grise kun GMO-fri fuldfoder og grovfoder, hvilket giver sunde grise og derved godt kød.
Derudover forarbejder vi selv vores frilands svinekød efter slagtning, da vi på den måde kan sikre den allerhøjeste kvalitet. Det betyder bl.a., at alt vores svinekød får lov at hænge til modning i en uge for at sikre den bedste smag, inden kødet kommer videre i processen.
God dyrevelfærd er en del af vores identitet
Du skal vælge svinekød fra Rosenbeck, hvis du gerne vil have noget af det allerbedste svinekød. Men du skal også vælge vores produkter, hvis du har samme passion for god dyrevelfærd, som vi har hos Rosenbeck Frilandskød.
God dyrevelfærd er helt centralt i vores dagligdag, og vi går derfor langt for sikre, at vores grise har et godt og naturligt liv. Derfor går vores grise ude på marken hele året, hvor de kan leve et så naturligt griseliv som muligt, mens de naturligvis også har mulighed for at gå ind i hytter på marken, hvis vejret bliver dårligt.
Derved lever grisene et roligt og uforstyrret liv, hvor de kan gøre hvad de vil, indtil de bliver slagtet. Det er god dyrevelfærd – og det giver godt svinekød.
Viser alle 8 resultater