Bryst af frilandsgris

Hvis du gerne vil opleve et stykke svinekød, som er noget helt andet end det, du kan finde i supermarkedernes kølediske, skal du købe et stykke bryst fra frilandsgris hos Rosenbeck Frilandskød. Frilandsgrise giver nemlig noget helt fantastisk svinekød, som smager bedre end det, du får fra grise i traditionelle opdræt.

Denne forskel er især tydelig, hvis du vælger et stykke bryst fra frilandsgris, da der her en den største forskel mellem friland og konventionelt opdræt. Det skyldes, at grisen bruger sine brystmuskler til at rode i jorden med, hvorfor grise på friland har langt bedre forudsætninger for at udvikle nogle gode brystmuskler og derved også noget lækkert brystkød.

Vores frilandsgrise har rig mulighed for at gå rundt og rode i jorden, da vores grise lever ude på marken hele året rundt. Her kan de leve et rigtigt griseliv med alt, hvad det indebærer af afslapning og roden rundt i jorden. Det er det gode naturlige liv for en gris, og det skaber et helt exceptionelt stykke grisebryst frilands, som du ikke finder mange andre steder end hos Rosenbeck Frilandskød.

Derudover er fordelen ved bryst fra frilandsgris også, at du får et stykke kød, som ikke lugter under tilberedning, mens kødet på samme tid er sundere, da vores frilandsgrise lever et sundt liv med en god diæt og masser af naturlig bevægelse.

Bryst fra frilandsgris er mere end bare godt kød

Det gode og naturlige liv for vores grise er som sagt godt for kødets smag. Men det gode griseliv er også godt for samvittigheden, hvorfor vi hos Rosenbeck Frilandskød går langt for at sikre vores grise den bedste levestandard. Det er god dyrevelfærd, og god dyrevelfærd er helt central i vores daglige omgang med dyrene.

Vi synes, det er det rigtige valg – ikke bare fordi det giver noget lækkert kød, mens også fordi vi mener, at grisene fortjener et så godt liv som muligt, inden de bliver slagtet. Hvis du har samme holdning til kødproduktion, bør du derfor vælge de naturlige produkter fra Rosenbeck, hvor god dyrevelfærd altid er i højsædet.

God dyrevelfærd gælder også slagtning

Når det er tid til slagtning, sørger vi også for, at det foregår på så rolig og stressfri vis som muligt. Derfor slagtes vores grise på det lokale slagteri, som er placeret kun 30 minutters kørsel fra grisenes marker, hvor professionelle slagtere slagter dyrene på traditionel vis i rolige omgivelser.

Viser alle 3 resultater