Svinekød fra frilandsgrise

Svinekød fortsætter med at være en stor del af rigtig mange danskeres kost, og hvis du er en af dem, som ofte spiser svinekød og elsker at sætte dine tætter i alt fra spegepølse til leverpostej og videre til hamburgerrug og kamsteg, skal du overveje at købe svinekød fra Rosenbeck Frilandskød.

Vi sælger nemlig svinekød fra frilandsgris, hvilket giver en smagsoplevelse udover det sædvanelige, hvorfor du skal vælge vores frilandsgrise, hvis du gerne vil servere noget helt specielt svinekød for din familie og dine gæster.

Øl/Ramsløgs spegepølse

Chili spegepølse

70,00kr.135,00kr.
Cognac spegepølse

Cognac spegepølse

68,00kr.125,00kr.

Flæsk i skiver

37,00kr.110,00kr.
Julesylte

Jule sylte

45,00kr.69,00kr.
Svinefilet af frilandsgris

Kamfilet

140,00kr.280,00kr.

Nakkefilet

125,00kr.250,00kr.
Nakkekoteletter

Nakkekoteletter

39,00kr.78,00kr.

Nakkesteg med svær

120,00kr.300,00kr.
Øl/Ramsløgs spegepølse

Okse spegepølse

75,00kr.140,00kr.

Porchetta

190,00kr.495,00kr.
hamburgeryg

Rå hamburgeryg

78,00kr.300,00kr.
Ribbensteg

Ribbensteg

115,00kr.287,00kr.

Vores udvalg af svinekød spænder bredt, og der er derfor gode chancer for, at du kan finde svinekød i den form, som du foretrækker. Vi sælger selvfølgelig både koteletter, medisterpølse og hakket svinekød til aftensmaden, mens du også kan prøve vores lækre og smagfulde spegepølser og rullepølser til madpakken.

Eller hvad med en grillaften med lækre frilandspølser? Eller måske en saftig ribbensteg eller porchetta til når du gerne vil servere noget helt specielt for dine gæster? Udvalget og mulighederne er mange hos Rosenbeck Frilandskød, og hvis du gerne vil have nogle svinekødsprodukter i en udsøgt kvalitet fyldt med smag, skal du vælge vores frilandsgrise.

Frilandsgris giver nemlig en helt speciel smag til kødet, mens vores grises gode og frie liv også sikrer et mørt stykke kød. Hos Rosenbeck gør vi meget ud af at sørge for, at vores grise er både sunde og glade, og det er den tilgang til opdræt og kødproduktion, der sikrer en kødoplevelse udover det sædvanelige, som ikke kan findes mange andre steder.

Vores svinekød har også en helt anden struktur og fedtsammensætning end kød fra grise i traditionelle opdræt, hvilket igen er med til at sikre en fantastisk smagfuld kødoplevelse fyldt med saft og kraft.

God dyrevelfærd giver mening

Du skal vælge svinekød fra frilandsgrise fra Rosenbeck Frilandskød, hvis du gerne vil have en smagsoplevelse, som er lidt udover det sædvanelige. Men du skal også vælge vores produkter, hvis du ligesom os går rigtig meget op i god dyrevelfærd. God dyrevelfærd er omdrejningspunktet for vores kødproduktion, og ved at vælge vores produkter er du med til at støtte en producent, som behandler dyrene med ordenlighed og respekt.

Ordenlighed og respekt er det rigtige valg for os, fordi det giver glade grise, og hvis du på samme måder mener, at grisene fortjener et så godt liv som muligt inden slagtning, skal du vælge svinekød fra Rosenbeck. Det er ikke kun godt for grisene – det er også med til at gavne dig som kunde, da glade og sunde grise giver godt og smagfuldt svinekød.

Svinekød fra frilandsgrise har haft et naturligt griseliv

God dyrevelfærd betyder for os, at vores grise har mulighed for at gå ude hele året. Grisene lever hele deres liv på deres egne marker, hvor de kan leve så naturligt som muligt ved at rode rundt med snuden og finde rødder og insekter eller ved at tage en lur i en mudderpøl. De har også mulighed for at gå i tørvejr i deres egne hytter, hvis vejret er skidt. Her bliver grisene fodret med GMO-fri fuldfoder og grovfoder, hvilket giver de bedste forudsætninger for en sund gris.

Når det er tid til slagtning, bliver grisene slagtet på traditionel vis på det lokale slagteri, som er placeret kun 30 minutters kørsel fra grisenes marker. Derfor kan grisene fragtes i et roligt og stressfrit miljø, mens selve slagtningen også bliver udført så roligt som muligt.

Når grisene er slagtet, forarbejder vi selv kødet for at sikre det allerbedst produkt og den allerbedste smag, hvor grisene i den forbindelse får lov at hænge og modne i en uge for at sikre den gode smag.

Viser 1–40 af 80 resultater