Tapas

Rosenbeck Sæson tapas

Menuen variere fra sæson til sæson, et eksempel kan være:

Øl marineret grillet gris

-Serveres med semidried Cherry tomater

Rosenbeck skinke

-lufttørret skinke fra Rosenbeck gården

Okserulle m. syltet rødløg

-Serveres med aioli og rucolasalat

Dadel med sagaost og bacon

-Serveres med aioli og pesto

Rillette af frilandsgris

-Serveres med syltet hyben fra hybengården

Frilands kyllingesalat

-Serveres med friske grønne asparges og bacon drys

Røget kronhjort

-Serveres med Vildt chutney fra hyben gården

2 slags ost, fra Vendsyssel

-serveres med ristede græskarkerner

Hjemmelavet pesto

Hjemmelavet aioli

Grov flutes (bages i 15 min.)

PRISER

Anrettet i portionsbakker, min. 2 Pers.

Pr. person kr. 139 kr.

Anrettet på tapasplanker min. 10 pers.
Pr. person kr. 139 min. 10 pers.

Ved større selskaber kan vi drøfte prisen/meny


(Depositum på planker 300 kr. pr. stk.)

Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag, bestilles senest Tordag kl. 18.00

Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 1 uge i forvejen

Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72

Ingen produkter blev fundet som matcher dit valg.