XL svinekotelet med skaft

XL svinekotelet med skaft

Svinekotelet med eller uden skaft

Neutral olie

1 spsk. smør

Salt og peber

  • Koteletterne krydres med salt og peber på begge sider. En stegepande varmes kraftigt op, der tilføres en smule olie på den varme pande, og skaftkoteletterne lægges straks på panden. Efter 2 minutter vendes koteletterne på den stadigt meget varme pande og tilberedes endnu 2 minutter. Herefter skrues temperaturen ned til middelhøj varme, og en stor spsk. smør tilføjes. Koteletterne vendes godt rundt i det brusende smør og steger igen videre 45 sekunder på hver side.
  • Ved stegning af alm. svinekoteletter tilføjes smøren på panden sammen med olien. Lad smøren bruse af, tilføj koteletterne og lad dem stege 1½ minut på hver side ved høj varme.
  • Hertil anbefaler vi, at du serverer saltbagt selleri og grillet pære med rosmarin.