Svinekoteletter med sennep i fad

Svinekoteletter med sennep i fad

4 stk. Svinekoteletter, krydders med paprika, salt og peber

3 stk. tomater

60 gram smør

2 tsk. sennep

1 stk. løg

1 fed hvidløg

1 tsk. citronsaft

4 spsk. persille

2 dl. piskefløde

3 spsk. tomatketchup

150 gram Revet ost, evt. Cheddar

1 kilo kartofler

 

Svinekoteletter i fad på en ny og anderledes måde. Denne ret indeholder mange friske og smagsgivende råvarer som tomat, persille, hvidløg og sennep. En god og nem ret i ovnen, både til hverdag og når gæsterne kommer.

Fremgangsmåde

Brun koteletterne hurtigt i smør, krydres med salt, peber og paprika. Læg dem i et ildfast fad. Kom tomatskiver over. Rør smør, sennep, hakket løg, citronsaft og finthakket persille sammen. Fordel derefter smørret over koteletterne.

Kog panden af med fløde og tomat ketchup. Hæld fløden over koteletterne. Drys reven ost over og dæk med folie. Sættes i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn en halv times tid.