Tag Archives: olivenolie

Hel frilandsskank

1 stk. svineskank ½ dl. olivenolie 3 kviste rosmarin 3 kviste salvie 4 fed hvidløg Flagesalt Skanken ridses i sværen, så små kvadrater dannes hele vejen rundt. Skanken gnides først i olivenolien og derefter i salt, urter og knuste hvidløgs fed. Skanken, dækket af urter og hvidløg, placeres i et ildfast fad. Frilandsskanken tilberedes i … Continue reading Hel frilandsskank

Tørret frilandsskinke med tomat og frisk salat

6 skiver tørret Rosenbeck skinke 10 små stilktomater 1 pastinak En stor håndfuld salat efter eget valg 2 fed hvidløg ½ dl. olivenolie 5 blade salvie 5 kviste timian ½ tsk. sukker Salt og peber Tomaterne skylles og halveres, og de placeres i et ildfast fad med skærefladen opad. Pastinakken skrælles og skæres fra top … Continue reading Tørret frilandsskinke med tomat og frisk salat