Tag Archives: hvidløg

Ribbensteg i mørk øl

1100 gr. ribbensteg 0,5 l. Fur Renæssance, brown ale 2 løg 2 gulerødder 2 pastinakker 2 stængler bladselleri 3 fed hvidløg 10 kviste frisk timian 1 spsk. hele peberkorn 4 laurbærblade ½ citron 2 spsk. maizena Ovnen forvarmes til 230 grader varmluft. Ribbenstegen krydres med salt og peber på alle sider og placeres i et … Continue reading Ribbensteg i mørk øl

Hel frilandsskank

1 stk. svineskank ½ dl. olivenolie 3 kviste rosmarin 3 kviste salvie 4 fed hvidløg Flagesalt Skanken ridses i sværen, så små kvadrater dannes hele vejen rundt. Skanken gnides først i olivenolien og derefter i salt, urter og knuste hvidløgs fed. Skanken, dækket af urter og hvidløg, placeres i et ildfast fad. Frilandsskanken tilberedes i … Continue reading Hel frilandsskank

Svinekoteletter med sennep i fad

4 stk. Svinekoteletter, krydders med paprika, salt og peber 3 stk. tomater 60 gram smør 2 tsk. sennep 1 stk. løg 1 fed hvidløg 1 tsk. citronsaft 4 spsk. persille 2 dl. piskefløde 3 spsk. tomatketchup 150 gram Revet ost, evt. Cheddar 1 kilo kartofler   Svinekoteletter i fad på en ny og anderledes måde. … Continue reading Svinekoteletter med sennep i fad

Tørret frilandsskinke med tomat og frisk salat

6 skiver tørret Rosenbeck skinke 10 små stilktomater 1 pastinak En stor håndfuld salat efter eget valg 2 fed hvidløg ½ dl. olivenolie 5 blade salvie 5 kviste timian ½ tsk. sukker Salt og peber Tomaterne skylles og halveres, og de placeres i et ildfast fad med skærefladen opad. Pastinakken skrælles og skæres fra top … Continue reading Tørret frilandsskinke med tomat og frisk salat