Rosenbecks Nytårs menu 2025
2 hyggelige tapas forretter;
Koldrøget krondyr med tørrede svampe og timiancreme
Dampet rørt fisk med urter, toppet med hvidløgsmarinerede rejer
Hovedret, tapas anretning;
Oksemørbrad med svampepuré
Kylling Wellington med kantareller
48 måneders skinke fra vores sortbroget frilandsgris, dertil trøffelmayo og ris kiks
Lynstegt carpaccio med saltede mandler, rucola og revet hørgårdsost
Rösti med coppa, mozzarella, balsamico og kapersbær
Frilandsgris ala porchetta med pesto og ost
3 gode oste, fuldmåne ost fra Thise mejeri, Primero fra Nørup mejeri og Morbier (fransk askeost) hertil Figenmarmelade fra Hybengården
Incl. pisket smør med syde salt fra læsø og groft lækkert brød
2 lækre tapas desserter;
Champagne cheesecake med marcipan
2 stykker gourmet chokolade fra Aalborg Chokoladen
Pris pr. person 425 kr.
Skal bestilles til min. 2 personer og senest d. 27 december (det er begrænset hvor mange vi kan lave, så derfor kan der være udsolgt)
Bestil i god tid på mail; [email protected]
Afhentes d. 31 december i tidsrummet kl. 11.00 til 12.00
Julemad fra Rosenbeck
Rosenbeck’s Juletapas
Blinis med hjemmerørt rejesalat med store koldvandsrejer og grønne asparges
Confiteret frilandsgris med tomatrelish
Roastbeef med peberrodscreme og cornichoner
Juleslider med frilandsgris og syltede sager
Andesalat med kål, appelsin, granatæble og revet hørgårdsost
Gårdens sylte med grov sennepsdip og rødbedespåner
Gårdens speciallavet Charcuterier med diverse tilbehør såsom oliven, syltede rødløg, røde peberdrops, aioli og pesto
Lille osteanretning med 3 forskellige oste og julemarmelade fra hybengården
Incl. lækkert groft brød der skal lunes:-)
Pris pr. person 209 kr.
Tilkøb dessert:
Hjemmelavet risalamande med Kirsebærsovs med rom fra hybengården +49 kr.
Hjemmebagt Julebrownie med kirsebærskum +49 kr.
Juletapas skal bestilles til min. 10 personer på hverdage og min. 2 personer fredage og lørdage. Bestilles senest torsdag til afhentning fredage og lørdage på tlf. 98843472 eller på [email protected]
Kan bestilles til perioden, fredag d. 7 november til og med d. 28 december. Afhentning af bestilt mad første og anden juledag er kl. 11.00
OBS! vi laver ikke alm. tapas i perioden
Rosenbeck’s julefrokost
Marineret sild, karrysalat, øko-æg og rødløg
Frisk fiskefilet fra Vesterhavet paneret med pankorasp, hertil grov remoulade og citron
Gårdens julemedister med rødbeder og julesennep
Ribbensteg fra frilandsgris med rødkål
Skovly vendsysselsk grønlangkål med brunede kartofler
Lun leverpostej med sprød bacon og champignon
Hjemmelavet risalamande med Kirsebærsovs med rom fra hybengården
Alt er færdig tilberedt og udleveres i engangsemballage. Skal blot lunes efter anvisning, -velbekomme!
Pris pr. person 225 kr.
Julefrokost skal bestilles til min. 8 personer og min. 5 dage før afhentning på tlf. 98843472 eller på [email protected]
Kan bestilles til perioden, fredag d. 7 november til og med d. 28 december. Afhentning af bestilt mad første og anden juledag er kl. 11.00
Tilkøb:
Store lækre rejer, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 49 kr. pr. person)
Varmrøget laks, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 49 kr. pr. person)
Børnetapas
Skal børnene også forkæles tilbyder vi børnetapas der indeholder:
1 slider m frikadelle eller pålæg
2 slags spegepølse
1 lille spyd med pølser på
Mild ost med ramsløg
Peanuts
1 sød snack- der kan variere fra uge til uge
Anrettet i portionsbakke
Pr. barn kr. 99
Tapas bestillingsbetingelser
Tapas er til afhentning, dog kan vi leverer i Nordjylland mod merpris ved min. 40 personer, forhør dig ved bestilling.
Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.
Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.
Hvis du bestiller tapas på planker skal de returneres. Der er et depositum på 300 kr. pr. planke som du får tilbage ved returnering.
Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72
Fest buffet
Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)
- Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
- Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
- Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo
Hovedret:
Kød (vælg 2 stk.)
- Rosastegt frilandskalv
- Helstegt frilands skinke
- Pesto marineret frilandskylling
Tilbehør:
Kartofler (vælg 2 stk.)
- Flødekartofler
- Små kartofler vendt i krydderurter
- Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
- Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg
Sauce (vælg 1 stk.)
- Rødvinssauce
- Pebersauce
- Whiskysauce
- Skysauce
Salater (vælg 2 stk.)
- Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
- Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
- Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta
Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)
- Rockyroad brownie med karamel
- Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
- Pannacotta med kompot af danske bær
Pris pr. person 335 kr.
Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472
Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere
Tapas
Du kender sikkert tapas som en servering med et væld af små, lækre retter, der kan indeholde lidt af hvert. Tapas kan serveres til mange forskellige begivenheder.
Grundingrediensen i tapas vil typisk være brød, som kan toppes med de mange tapasanretninger. Tapas er derfor en anderledes måde at bespise din gæster på, da de små retter, som spises løbende, giver en mere uformel og hyggelig atmosfære.
Bredt udvalg af tapasanretninger fra Rosenbeck Frilandskød
Hos Rosenbeck finder du et bredt udvalg af forskellige tapas, som indeholder det lækre kød fra vores egen produktion. Det kan eksempelvis være en rillette af frilandsgris eller en Rosenbeck skinke, som er lavet af kød af allerhøjeste kvalitet fra vores egne frilandsgrise. Du får også mange andre muligheder for lækre tapasanretninger, som du kan se mere om herunder.
Kød fra frilandsgrise giver en helt speciel smagsoplevelse, og ved at vælge tapas fra Rosenbeck får du derfor også nogle helt specielle anretninger, som smager af mere end tapas med kød fra traditionelle opdræt.
Tapas med dyrevelfærd i højsædet
Når du bestiller dine tapas hos Rosenbeck, er du garanteret noget lækkert kød, som ikke bare smager godt, men som også kan spises med god samvittighed. Kødet på vores tapas kommer nemlig bl.a. fra grise, som har levet et naturligt liv på marken, hvor de har gået ude hele året og leve det gode griseliv med alt, hvad det indebærer.
Hos Rosenbeck går vi meget op i dyrevelfærd, og en god behandling af vores dyr er derfor en helt central del af vores hverdag. Ved at købe dine tapasanretninger fra Rosenbeck får derfor noget af det allerbedste kød, mens du også støtter en dyrevelfærdsorienteret kødproduktion.
Viser 6 resultater



