Rosenbecks Nytårs menu 2025

2 hyggelige tapas forretter;

Koldrøget krondyr med tørrede svampe og timiancreme

Dampet rørt fisk med urter, toppet med hvidløgsmarinerede rejer

Hovedret, tapas anretning;

Oksemørbrad med svampepuré

Kylling Wellington med kantareller

48 måneders skinke fra vores sortbroget frilandsgris, dertil trøffelmayo og ris kiks

Lynstegt carpaccio med saltede mandler, rucola og revet hørgårdsost

Rösti med coppa, mozzarella, balsamico og kapersbær

Frilandsgris ala porchetta med pesto og ost

3 gode oste, fuldmåne ost fra Thise mejeri, Primero fra Nørup mejeri og Morbier (fransk askeost) hertil Figenmarmelade fra Hybengården

Incl. pisket smør med syde salt fra læsø og groft lækkert brød

2 lækre tapas desserter;

Champagne cheesecake med marcipan

2 stykker gourmet chokolade fra Aalborg Chokoladen

Pris pr. person 425 kr.

Skal bestilles til min. 2 personer og senest d. 27 december (det er begrænset hvor mange vi kan lave, så derfor kan der være udsolgt)

Bestil i god tid på mail; [email protected]

Afhentes d. 31 december i tidsrummet kl. 11.00 til 12.00

Julemad fra Rosenbeck

Rosenbeck’s Juletapas

Blinis med hjemmerørt rejesalat med store koldvandsrejer og grønne asparges

Confiteret frilandsgris med tomatrelish

Roastbeef med peberrodscreme og cornichoner

Juleslider med frilandsgris og syltede sager

Andesalat med kål, appelsin, granatæble og revet hørgårdsost

Gårdens sylte med grov sennepsdip og rødbedespåner

Gårdens speciallavet Charcuterier med diverse tilbehør såsom oliven, syltede rødløg, røde peberdrops, aioli og pesto

Lille osteanretning med 3 forskellige oste og julemarmelade fra hybengården

Incl. lækkert groft brød der skal lunes:-)

Pris pr. person 209 kr.

Tilkøb dessert:

Hjemmelavet risalamande med Kirsebærsovs med rom fra hybengården +49 kr.

Hjemmebagt Julebrownie med kirsebærskum +49 kr.

Juletapas skal bestilles til min. 10 personer på hverdage og min. 2 personer fredage og lørdage. Bestilles senest torsdag til afhentning fredage og lørdage på tlf. 98843472 eller på [email protected]

Kan bestilles til perioden, fredag d. 7 november til og med d. 28 december. Afhentning af bestilt mad første og anden juledag er kl. 11.00

OBS! vi laver ikke alm. tapas i perioden

Rosenbeck’s julefrokost

Marineret sild, karrysalat, øko-æg og rødløg

Frisk fiskefilet fra Vesterhavet paneret med pankorasp, hertil grov remoulade og citron

Gårdens julemedister med rødbeder og julesennep

Ribbensteg fra frilandsgris med rødkål

Skovly vendsysselsk grønlangkål med brunede kartofler

Lun leverpostej med sprød bacon og champignon

Hjemmelavet risalamande med Kirsebærsovs med rom fra hybengården

Alt er færdig tilberedt og udleveres i engangsemballage. Skal blot lunes efter anvisning, -velbekomme!

Pris pr. person 225 kr.

Julefrokost skal bestilles til min. 8 personer og min. 5 dage før afhentning på tlf. 98843472 eller på [email protected]

Kan bestilles til perioden, fredag d. 7 november til og med d. 28 december. Afhentning af bestilt mad første og anden juledag er kl. 11.00

Tilkøb:

Store lækre rejer, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 49 kr. pr. person)

Varmrøget laks, med hjemmerørt mayonnaise og citron (+ 49 kr. pr. person)

Børnetapas

Skal børnene også forkæles tilbyder vi børnetapas der indeholder:

1 slider m frikadelle eller pålæg

2 slags spegepølse

1 lille spyd med pølser på

Mild ost med ramsløg

Peanuts

1 sød snack- der kan variere fra uge til uge

Anrettet i portionsbakke
Pr. barn kr. 99

Tapas bestillingsbetingelser

Tapas er til afhentning, dog kan vi leverer i Nordjylland mod merpris ved min. 40 personer, forhør dig ved bestilling.

Bestilling: Vi laver tapas i portionsbakker til udlevering fredag og lørdag, bestilles senest Torsdag.

Tapasplanker til min. 10 personer laver vi alle dage på bestilling. Forudbestilles min. 3 dage i forvejen.

Hvis du bestiller tapas på planker skal de returneres. Der er et depositum på 300 kr. pr. planke som du får tilbage ved returnering.

Bestil på; [email protected] eller tlf. 98 84 34 72

Fest buffet

Forretter portionsanrettet, incl. brød (vælg 1 stk.)

  • Letrøget frilands kylling med ramsløgsmayo på bund af sprød salat toppet med sprød Rosenbeck skinke
  • Rosenbeck skinke med oliven, tomat og primero ost
  • Rejesalat; store koldvandsrejer, med mandler og forårsløg, rørt med aiolo

Hovedret:

Kød (vælg 2 stk.)

  • Rosastegt frilandskalv
  • Helstegt frilands skinke
  • Pesto marineret frilandskylling

Tilbehør:

Kartofler (vælg 2 stk.)

  • Flødekartofler
  • Små kartofler vendt i krydderurter
  • Sprøde kartofler med hvidløg og Thise ost
  • Kartoffelsalat med friske purløg og rødløg

 Sauce (vælg 1 stk.)

  • Rødvinssauce
  • Pebersauce
  • Whiskysauce
  • Skysauce

 Salater (vælg 2 stk.)

  • Pastasalat med peberfrugt, tomater, forårsløg og majs
  • Bulgursalat med bagte Tomater, feta og rucola
  • Årstidens blandet salat, mixed salat, grønne asparges, blåbær, peanuts og feta

Dessert portionsanrettet (vælg 1 stk.)

  • Rockyroad brownie med karamel
  • Æblekage med crumble toppet med flødeskum og sprøde æbler
  • Pannacotta med kompot af danske bær

Pris pr. person 335 kr.

Minimum 30 personer, bestilling via mail: [email protected] eller tlf. 98843472

Bestilling senest 1 uge i forvejen, ønskes levering kontakt os og aftal nærmere

 

Tapas

Du kender sikkert tapas som en servering med et væld af små, lækre retter, der kan indeholde lidt af hvert. Tapas kan serveres til mange forskellige begivenheder.

Grundingrediensen i tapas vil typisk være brød, som kan toppes med de mange tapasanretninger. Tapas er derfor en anderledes måde at bespise din gæster på, da de små retter, som spises løbende, giver en mere uformel og hyggelig atmosfære.

Bredt udvalg af tapasanretninger fra Rosenbeck Frilandskød

Hos Rosenbeck finder du et bredt udvalg af forskellige tapas, som indeholder det lækre kød fra vores egen produktion. Det kan eksempelvis være en rillette af frilandsgris eller en Rosenbeck skinke, som er lavet af kød af allerhøjeste kvalitet fra vores egne frilandsgrise. Du får også mange andre muligheder for lækre tapasanretninger, som du kan se mere om herunder.

Kød fra frilandsgrise giver en helt speciel smagsoplevelse, og ved at vælge tapas fra Rosenbeck får du derfor også nogle helt specielle anretninger, som smager af mere end tapas med kød fra traditionelle opdræt.

Tapas med dyrevelfærd i højsædet

Når du bestiller dine tapas hos Rosenbeck, er du garanteret noget lækkert kød, som ikke bare smager godt, men som også kan spises med god samvittighed. Kødet på vores tapas kommer nemlig bl.a. fra grise, som har levet et naturligt liv på marken, hvor de har gået ude hele året og leve det gode griseliv med alt, hvad det indebærer.

Hos Rosenbeck går vi meget op i dyrevelfærd, og en god behandling af vores dyr er derfor en helt central del af vores hverdag. Ved at købe dine tapasanretninger fra Rosenbeck får derfor noget af det allerbedste kød, mens du også støtter en dyrevelfærdsorienteret kødproduktion.

Viser 6 resultater